Biscuit en koekjes

Crunchy vanilla flavor cookies van Made Good. In de koekjes zitten voedingsstoffen van groentes!

Lees meer

Heerlijke glutenvrije haverkoekjes van Nairn's met pure chocolade en kokosnoot. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Erg gemakkelijk om mee te nemen, want ze zijn per 3 stuks verpakt.

Lees meer

Heerlijke glutenvrije haverkoekjes van Nairn's met stukjes blauwe bes en framboos. Rijk aan vezels en vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Lekker als tussendoortje!

Lees meer

Nairn's - Haver Biscuit Breaks met Gember. Glutenvrije, voedzame haverkoekjes met gember zijn verpakt in 4 meeneemverpakkingen van 4 koekjes. Lekker als tussendoortje of naast de koffie of thee.

Lees meer

Heerlijke glutenvrije haverkoekjes van Nairn's met appel en kaneel. Bevat 4 pakjes van 3 koekjes, dus makkelijk mee te nemen als tussendoortje!

Lees meer

Glutenvrije Nairn's Oaties. Deze glutenvrije haverkoekjes zijn lekker voor bij de thee of koffie. Bevat 45% minder suiker, geen conserveermiddelen. Verpakt in pakjes van 4 stuks.

Lees meer

Het Nairn's glutenvrije haver en fruit tussendoortje is rijk aan vezels, perfect voor of na de lunch. Bevat 40% minder suiker, geen conserveermiddelen. Verpakt in pakjes van 4 stuks.

Lees meer

Glutenvrije Nairn's Biscuit breaks oats & chocolate chip. Heerlijke koekjes met chocolade. Nu met 30% minder suiker! 16 pakjes per doosje. Handig verpakt per 4 stuks.

Lees meer

Classic Choc Biscotti van Orgran. Heerlijke glutenvrije, veganistische koekjes met chocoladesmaak, lekker voor bij de koffie of thee.

Lees meer

Deze heerlijk krokante wafelrolletjes zijn gecoat in heerlijke melkchocolade. Ze zijn lekker bij de koffie of thee, maar ook leuk als decoratie van desserts, zoals ijsjes.

Lees meer

Krokante wafelrepen gevuld met luchtige melkchocolade en ondergedompeld in Belgische melkchocolade (88%). Verpakt in 5 pakjes met 2 stuks. Lekker om mee te nemen als snack naar school of werk. Vrij van gluten, tarwe en palmolie.

Lees meer

Heerlijke zachte chocoladekoekjes van Schär. Vrij van tarwe en gluten. In de verpakking zitten zes portieverpakkingen, die handig zijn om mee te nemen. Probeer jij 'm uit?

Lees meer

Heerlijke zachte koekjes van Schär met witte chocolade en bessen. Vrij van tarwe en gluten. In de verpakking zitten zes portieverpakkingen, die handig zijn om mee te nemen. Probeer jij 'm uit?

Lees meer

Schär Choco Keks. Smakelijke glutenvrije biscuits met een heerlijk chocoladelaagje. Lekker bij de koffie of thee.

Lees meer

De butterkeks van Schär zijn glutenvrije biscuits met een heerlijke botersmaak. Deze glutenvrije koekjes zijn niet te onderscheiden van populaire kaakjes. Een glutenvrije aanrader!

Lees meer

De Choco Butterkeks van Schär zijn lekkere glutenvrije biscuits met melkchocolade. Welbekende koekjes die ook glutenvrij goed smaken. Lekker voor bij de koffie of thee.

Lees meer

Glutenvrije chocoladecrème wafels van Schär. Heerlijk als tussendoortje!

Lees meer

Glutenvrije wafels met hazelnootcrème van Schär. Lekker bij de koffie of thee.

Lees meer

Glutenvrije knapperige wafels met vanillecrème van Schär. Heerlijke verwennerij bij de koffie of thee.

Lees meer

Schär Digestive Choc: glutenvrije biscuits met melkchocolade. Smaakt precies als het originele koekje met gluten. Van dit koekje blijf je eten!

Lees meer

Orangino van Schär. Heerlijk zachte glutenvrije koekjes met een sinaasappelvulling en een laagje chocolade. Een heerlijke combinatie die vraagt om meer!

Lees meer

Maxi Sorrisi van Schär. Glutenvrije biscuit koekjes met cacaocrème vulling ertussen. Heerlijk smaakvol en lekker bij koffie of thee.

Lees meer

Glutenvrije speculaas van Schär. Heerlijk bij de koffie of thee of op brood!

Lees meer

Ciocko Sticks van Schär. Heerlijke glutenvrije biscuits in de vorm van stokjes, omhuld met een laagje melkchocolade. Knaagt lekker weg!

Lees meer