Verzending & bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Als je op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd.

Wanneer wordt mijn bestelling met vers brood bezorgd?

Vers gebakken brood is natuurlijk het lekkerste en daarom gaat het bestellen ervan net even iets anders dan het bestellen van houdbare producten. Orders met vers brood worden iedere donderdag verzonden als je op dinsdag voor 11 uur hebt besteld.

Wat zijn de verzendkosten?

  • Nederland
    Woon je in Nederland en bestel je voor meer dan €50,-, dan verzenden wij jouw pakketje gewoon gratis! Is jouw bestelling onder de €50,- dan betaal je €4,95 verzendkosten.

  • België
    Woon je in België en bestel je meer dan €50,-, dan verzenden wij jouw pakketje gewoon gratis! Is jouw bestelling onder de €50,- dan betaal je €6,95 verzendkosten.

  • Voor andere landen gelden de volgende verzendkosten
 Land  Kosten
 Duitsland  €8,45
 Denemarken  €12,99
 Italië  €15,50
 Spanje  €15,50
 Frankrijk  €13,50
 Oostenrijk  €14,25
 Finland  €20,50
 Ierland  €18,55

 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres?

Dat kan zeker! Op de checkout-pagina krijgt je de kans om een ander bezorgadres in te vullen. Na het invullen van je factuuradres haal je het vinkje bij “verzenden naar hetzelfde adres” gewoon weg. 

Kan ik de status van de bezorging van mijn pakket volgen?

Op het moment dat wij jouw pakketje overhandigen aan PostNL, ontvangt je van PostNL een mailtje met daarin je track & tracecode. Via de link in deze e-mail kun je de status van de levering in de gaten houden.

Kan ik mijn pakket ook ergens afhalen?

In Nederland kan dat! Glutenvrij Le Poole werkt samen met PostNL, waardoor je kunt kiezen voor PakjeGemak. Je kan dan bij ruim 600 PakjeGemaklocaties je glutenvrije pakketje ophalen! Ook kun je ervoor kiezen je bestelling op te halen in ons magazijn in Leiderdorp, van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Het adres is Lijnbaan 7 te Leiderdorp. Je kunt deze optie aanvinken bij de check-out.