Biscuit en koekjes

Heerlijke glutenvrije, biologische stroopwafels met karamel van Leev. Lekker bij de koffie, thee of als tussendoortje.

Lees meer

Deze heerlijke biologische galetten van Leev zijn geheel glutenvrij en zijn heerlijk als tussendoortje of bij de koffie of thee.

Lees meer

Glutenvrije koekjes met stukjes chocolade van Céréal. Verpakt per 3 koekjes. Handig om mee te nemen naar werk of school.

Lees meer

Gluten- en lactosevrije ontbijtkoekjes met stukjes chocolade van Céréal. Bevat 4x4 koekjes, makkelijk mee te nemen als tussendoortje!

Lees meer

Een heerlijk glutenvrije en lactosevrij vanillewafeltje van Céréal voor bij de koffie of thee.

Lees meer

De mokkawafels van Céréal zijn vrij van gluten en lactose. Een heerlijk tussendoortje!

Lees meer

Een heerlijke mix van vijf verschillende zandkoekjes van Il Pane di Anna. Glutenvrij en lactosevrij genieten!

Lees meer

Heerlijke Italiaanse amaretti koekjes van Il Pane di Anna. Glutenvrij en lactosevrij genieten!

Lees meer

Glutenvrije en lactosevrije meringue van Il Pane di Anna. Lekker bij de koffie of thee of gewoon als tussendoortje.

Lees meer

Deze glutenvrije lange vingers zijn heerlijk als snack, maar ook praktisch als ingrediënt in desserts; tiramisu, charlotte of een van de vele andere zoetigheden. Vrij van gluten, lactose, soja en palmolie.

Lees meer

Deze glutenvrije crumiri (of krumiri) koekjes zijn een échte Italiaanse klassieker. Heerlijk voor bij de koffie of thee.

Lees meer

Deze zonnebloemvormige koekjes hebben een lekker zoete karamelsmaak. Lekker bij de koffie of thee. Vrij van gluten, lactose, soja.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met haver en boekweit. Extra smakelijk met wat jam. Glutenvrij, lactosevrij, palmolievrij, sojavrij, eivrij en vegan.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met haver en boekweit en chocolade. Extra smakelijk met wat jam of chocopasta. Glutenvrij, lactosevrij, palmolievrij, eivrij en vegan.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met boekweit en chocolade chips. Lekker voor bij de koffie en thee. Glutenvrij, lactosevrij, palmolievrij, sojavrij en eivrij. Dit product is vegan.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met pure chocolade en choco chips. Lekker voor bij de koffie en thee, maar ook om in melk te dippen. Vrij van gluten, ei, soja en palmolie.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes zonder toegevoegde suikers. Deze koekjes zijn vrij van gluten, palmolie en ei.

Lees meer

Glutenvrije koekjes, gemaakt met volkoren boekweit. De koekjes zijn vrij van gluten, lactose en ei. Ze zijn ook vegan en zonder toegevoegde suikers.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met choco chips. Lekker voor bij de koffie en thee, maar ook om in melk te dippen. Vrij van gluten, ei, soja en palmolie.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met haver en rozijnen. Lekker bij de koffie of thee. Vrij van gluten, lactose, eieren, soja, lupine en palmolie. De koekjes zijn ook vegan!

Lees meer

Marshmallow Teacakes van Kelkin. Zes heerlijke, glutenvrije teacakes: de basis van biscuit, een vulling van marshmallow en chocolade coating. Lekker met koffie, thee of als tussendoortje.

Lees meer

Crunchy chocolate chip cookies van Made Good. Deze koekjes bevatten zelfs voedingsstoffen van groentes!

Lees meer