U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Collectie
Met het boekweitmeel van Le Poole kun je van alles bakken! Brood, pannenkoeken, en nog veel meer.
Lees meer
Ruf - Koekjesmix. Met deze glutenvrije koekjesmix van Ruf maak je gemakkelijk lekkere koekjes. Bij de mix zit ook chocoladeglazuur om je bakwerk af te maken. Maak de prachtigste koekjes met deze mix!
Lees meer
De witte puntjes van Le Poole zijn erg smaakvol en luchtig dat je ze niet van een gangbaar puntje kan onderscheiden. Lekker met zoet of hartig beleg.
Lees meer
Biologische en glutenvrije kikkererwtenwafels van Leev. Gemaakt met kikkererwten- en rijstmeel, rijk aan eiwitten en vezels. Lekker met je favoriete hartige beleg als ontbijt, lunch of snack.
Lees meer
Sublimix Tellofix Gold (540 gram). Een heerlijke groentebouillon en zoutvervanger waarmee je alle kanten uit kunt. Ideaal voor veel verschillende gerechten!
Lees meer
Glutenvrije gevulde koeken van Le Poole, verpakt per 4 koeken
Lees meer
Met de glutenvrije knäckebröd met sesam en zeezout van Wasa geniet je van een lekker licht en smaakvol ontbijtje. Besmeer of beleg je knäckebröd met je favoriete beleg. Dit Knäckebröd is glutenvrij maar ook lactosevrij. Dit product is ook geschikt voor v
Lees meer
Vezelrijke universele bakmix van Semper. Geschikt voor onder andere brood en pizzabodems.
Lees meer
Lactosevrije, glutenvrije witte mix van Semper. Geschikt voor cakes, koekjes, muffins en meer.
Lees meer
Tagliatelle van Semper is gemaakt van maismeel en ei. Je hebt binnen een handomdraai een heerlijke glutenvrije pasta op tafel staan!
Lees meer
Glutenvrij brood van Schnitzer. Heerlijk om te toasten en er bijvoorbeeld vervolgens een heerlijke sandwich mee te maken.
Lees meer
Glutenvrij rustico brood met amaranth van Schnitzer. Dit brood bak je in 15 minuten af in een voorverwarmde oven van 200 graden. Daarna kun je smullen van een heerlijk vezelrijk brood met pitten en zaden!
Lees meer
Schnitzer biologisch boekweitbrood. Een glutenvrij zuurdesem brood op basis van boekweit. Een lekker stevig broodje!
Lees meer
Mix it! Universele Bakmix van Schär is de ideale bakmix voor het maken van onder andere brood, pasta, cake, pizza & koekjes. Deze bakmix is de absolute glutenvrije allrounder in jouw keuken!
Lees meer
Hiermee wordt het klaarmaken van een heerlijke glutenvrije lasagne kinderspel. Het recept van de bekende Lasagne Bolognese vind je op de verpakking.
Lees meer
NIEUW van Schär: Butter Cookies zijn zandkoekjes in Deense stijl. De koekjes zijn handig verpakt per 3 stuks.
Lees meer
Schär Choco Keks. Smakelijke glutenvrije biscuits met een heerlijk chocoladelaagje. Lekker bij de koffie of thee.
Lees meer
Schar - Pain brioche. Zachte en licht zoete sneetjes brood, typisch Frans. Glutenvrij brood om je dag mee te starten.
Lees meer
Meesterbakker Mehrkorn brood van Schär. Vezelrijk bruin meergranenbrood, met lijnzaad en zonnebloempitten. Lekker en voedzaam!
Lees meer
Ruf - Citroen Cakemix. Glutenvrije cakemix waarmee je gemakkelijk een citroencake bakt. Door de citroen krijg je een lekker frisse cake. Lekker om te maken voor bij de koffie of thee of voor bij een verjaardag!
Lees meer
Deze glutenvrije lactosevrije croissants van Proceli zijn gemaakt van bladerdeeg en bevatten plantaardige margarine. Afbakken voor 12 minuten op 200°C.
Lees meer
Een heerlijke glutenvrije baguette van Proceli. Lekker als ontbijt, lunch of bij de soep. Af te bakken in 3 min en klaar om te beleggen!
Lees meer
Glutenvrije honing ringetjes van Piaceri Mediterranei. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt!
Lees meer
Glutenvrije lasagnebladen van Piaceri Mediterranei, op basis van wit en geel maïsmeel. De bladen hoeven niet te worden voorgekookt, dus je kunt je lasagne maken en zo in de oven zetten!
Lees meer