Collectie

Een heerlijke glutenvrije baguette van Proceli. Lekker als ontbijt, lunch of bij de soep. Af te bakken in 3 min en klaar om te beleggen!

Lees meer

Glutenvrij stokbrood op basis van mais. Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!

Lees meer

Heerlijke glutenvrije beschuitbroodjes van Proceli. Lekker bij het ontbijt of de lunch.

Lees meer

Glutenvrije Rice Flakes van Piaceri Mediterranei. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt als ontbijt!

Lees meer

Heerlijk krokante mix van geroosterde boekweit en sorghumvlokken met honing en noten. Combineer deze crunchy met wat (plantaardige) melk of yoghurt en geniet van een heerlijk ontbijt!

Lees meer

Bakbananenmeel is een ideaal glutenvrij meel voor door (zoete) koekjes, broden en andere baksels, maar kan ook gebruikt worden als bindmiddel.

Lees meer

Peak's So Pure burgermix Marokkaanse stijl. Met deze glutenvrije, biologische en veganistische mix maak je heerlijke eiwitrijke burgers.

Lees meer

Instant bruine rijst noedelsoep met Thaise groene curry. Biologisch, glutenvrij en vegan. Heerlijk voor een snelle snack of maaltijd!

Lees meer

Biologische, glutenvrije en veganistische instant noedelsoep van Onoff Spices. Bruine rijstnoedels met de frisse smaak van citroengras en laos.

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met haver en rozijnen. Lekker bij de koffie of thee. Vrij van gluten, lactose, eieren, soja, lupine en palmolie. De koekjes zijn ook vegan!

Lees meer

Lekkere, Italiaanse koekjes met boekweit en chocolade chips. Lekker voor bij de koffie en thee. Glutenvrij, lactosevrij, palmolievrij, sojavrij en eivrij. Dit product is vegan.

Lees meer

De cider van Galipette is een licht bruisende droge cider uit Normandië, gemaakt van 100% puur appelsap. 4,5% alc. vol.

Lees meer

Vier heerlijke glutenvrije en lactosevrije brownies met chocolade en hazelnoot van Céréal. De brownies zijn individueel verpakt, dus makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

Lees meer

Mini cakejes met aardbeienvulling van Céréal. Deze cakejes zijn vrij van gluten en lactose. Lekker voor bij de koffie of thee en handig mee te nemen als tussendoortje!

Lees meer

Zachte glutenvrije en lactosevrije cakejes met stukjes chocolade van Céréal. Per 6 stuks verpakt, makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

Lees meer

Glutenvrije koekjes met stukjes chocolade van Céréal. Verpakt per 3 koekjes. Handig om mee te nemen naar werk of school.

Lees meer

Glutenvrij Dubbel Bok bier van Brouwerij Klein Duimpje. Dit ambachtelijke bier uit de Bollenstreek is een krachtig, zwaar herfstbier en daarmee perfect voor het najaar.

Lees meer

De Tagliatelle Roomsaus van Beltane is Glutenvrij en Biologisch. Een heerlijk, glutenvrije romige saus voor bij de tagliatelle. 2 Kruidenmixen die elkaar perfect aanvullen en de smaaksensatie verder verfijnen. Zelf toevoegen: Tagliatelle, champignons, gem

Lees meer

De Chili Con Carne Mix van Beltane is Glutenvrij en Biologisch. Een heerlijke mix om deze bekende, pittige bonenschotel te maken. Lekker met rijst en/of salade. Ook te gebruiken als vulling van wraps.

Lees meer

De Tajine Maroc kruidenmix van Beltane is Glutenvrij en Biologisch. Heerlijke kruidenmix voor een lekker Marokkaans stoofgerecht. Zelf nog even gemengde groenten toevoegen, (courgette, aubergine en paprika, tomaten, uien en pompoen) en een handje cashewno

Lees meer

Mix van havervlokken (53 %), teff (34 %) en quinoa (13 %), van nature glutenvrij. Heerlijk crunchy door yoghurt, smoothie of als ontbijt en tussendoortje. Bewust, voedzaam en zonder gedoe!

Lees meer

Pita's op basis van zuurdesem. 3 pita's per verpakking.

Lees meer

De heerlijke Pipe Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

De heerlijke Rigatoni van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer