U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Collectie
Biologische penne van teff en maismeel (30 % teff), van nature glutenvrij, vegan en zonder tarwe, melk of gist. Nootachtig van smaak, voedzaam, vezelrijk en supermakkelijk. Kook 10 min en klaar!
Lees meer
Teff bruin meel 500 g: 100% teff, van nature glutenvrij, tarwe‑ en lactosevrij. Volkoren met vezels, eiwit, ijzer en magnesium. Lekker voor muffins, pannenkoeken of cupcakes als je bewust en zonder opsmuk bakt.
Lees meer
Gebruik voor het paneren het paneermeel van Le Poole. Inhoud: 500 gram
Lees meer
Een variant op het witte puntje op basis van glutenvrij tarwezetmeel. Een bron van vezels!
Lees meer
Glutenvrije Boterkoek gemaakt met echte roomboter
Lees meer
Wasa - Knäckebröd Glutenvrij. Heerlijke knapperige crackers van Wasa Knäckebröd geheel gluten en lactosevrij, lekker als ontbijt met beleg erop naar jou keuze.
Lees meer
Semper - Havermout Biologisch. Deze glutenvrije havermout van Semper is biologisch en vervaardigd binnen een gecontroleerde teelt om het mengen met andere granen te minimaliseren. Heerlijk om pap van te maken of koekjes van te bakken.
Lees meer
Glutenvrije meergranen ciabatta van Schär die je alleen hoeft af te bakken. De broodjes zijn vezelrijk en bevatten lijnzaad, zonnebloempitten en zuurdesem van rijstemeel.
Lees meer
Psylliumvezels van Peak's. Voeg meer stevigheid, elasticiteit en vezels toe aan je glutenvrije baksels met deze psylliumvezels.
Lees meer
Marshmallow Teacakes van Kelkin. Zes heerlijke, glutenvrije teacakes: de basis van biscuit, een vulling van marshmallow en chocolade coating. Lekker met koffie, thee of als tussendoortje.
Lees meer
Lekkere, Italiaanse koekjes met haver en boekweit en chocolade. Extra smakelijk met wat jam of chocopasta. Glutenvrij, lactosevrij, palmolievrij, eivrij en vegan.
Lees meer
Deze glutenvrije crumiri (of krumiri) koekjes zijn een échte Italiaanse klassieker. Heerlijk voor bij de koffie of thee.
Lees meer
Dit gist is te gebruiken in diverse bakgerechten. Bak bijvoorbeeld gemakkelijk een glutenvrij brood. Na openen koel en droog bewaren.
Lees meer
Glutenvrije en biologische havermout van Bauckhof. Lekker en gezond, voor een goede start van de dag!
Lees meer
Glutenvrije conchiglie van maïsmeel met 30 % teffmeel, vegan en zonder tarwe, melk of gist. Van nature glutenvrij, met een nootachtige smaak. Kook in 10 min en serveer met saus, in salades of als bijgerecht – simpel & voedzaam!
Lees meer
00% teff, van nature glutenvrij, tarwe‑, lactose‑ en soja‑vrij. Volkoren korrel met milde nootachtige smaak, rijk aan vezels, eiwit en mineralen. Kook 7–8 min zoals quinoa of rijst. Gezond & simpel!
Lees meer
Glutenvrije bagels zijn een heerlijke keuze voor iedereen die glutenvrij eet. Ze zijn luchtig, stevig en perfect voor zowel zoete als hartige belegsoorten. Geniet van een smakelijke, veilige optie voor je ontbijt of lunch!
Lees meer
Deze heerlijke glutenvrije Risoni van Massimo Zero smaakt zoals authentieke Italiaanse pasta zou moeten smaken. Deze zachte orzo is de perfecte combinatie van pasta en rijst en heel veelzijdig in gebruik.
Lees meer
Van de brouwerij Slaapmutske uit België is dit een glutenvrij dubbel bier. Het is een ambachtelijk gebrouwen bier van hoge gisting met hergisting op de fles. De gluten zijn enzymatisch uit het bier gehaald tijdens de lagering. Het bier heeft een alcoholpe
Lees meer
Vezelrijke universele bakmix van Semper. Geschikt voor onder andere brood en pizzabodems.
Lees meer
Semper vezelbroodmix is een glutenvrije en lactosevrije broodmix om een lekker stevig, volkoren vezelrijk brood te bakken.
Lees meer
Bak heerlijke glutenvrije koekjes en gebakjes met de glutenvrije meelmix Mix C van Schär. Niet alleen glutenvrij maar ook erg lekker!
Lees meer