Ontbijt

Appel Rozijnen Walnoot Muesli van Bakery on Main is een stevige glutenvrije muesli met appel, rozijn en walnoten voor een heerlijke start van de dag!

Lees meer

Extreme Fruit & Muesli van Bakery on Main is een glutenvrije muesli en zit bomvol vruchten en noten. Een stevig ontbijt voor een goede start van je dag!

Lees meer

Nutty Cranberry Maple Muesli van Bakery on Main is een stevige muesli rijkelijk gevuld met cranberries en diverse noten. Voor een goede start van de dag!

Lees meer

Krokante muesli met gedroogd fruit van Bauckhof. Heerlijk met (plantaardige) yoghurt of melk. Glutenvrij en biologisch, voor een goede start van de dag of een lekker tussendoortje!

Lees meer

Krokante muesli met chocolade van Bauckhof. Begin je dag goed met deze glutenvrije, biologische muesli. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt!

Lees meer

Glutenvrije en biologische havermout van Bauckhof. Lekker en gezond, voor een goede start van de dag!

Lees meer

Havervlokken van Bauckhof. Je kan er bijvoorbeeld je eigen granola van maken of mengen met wat noten, zaden en kokosolie.

Lees meer

De havermuesli met bessen van Bauckhof is glutenvrij en biologisch. Lekkere muesli met stukjes bessen en aardbei. Voor een goede start van de dag!

Lees meer

Crunshy havermuesli van Bauckhof met pure chocolade. Lekker als ontbijt met wat (plantaardige) melk of yoghurt.

Lees meer

Deze knapperige choco bolletjes zijn niet alleen ideaal voor bij het ontbijt, maar ook lekker als toevoeging bij ijs of yoghurt. De verpakking bevat 3 kleuren bolletjes.

Lees meer

Krokante notenmuesli met boekweitvlokken en hazelnoten van Hammermühle. Deze muesli is glutenvrij, biologisch en veganistisch. Heerlijk met (plantaardige) yoghurt of kwark!

Lees meer

Hammermühle muesli met 39% chocolade. Begin je dag goed met deze muesli als ontbijt!

Lees meer

Krokante havermuesli van Hammermühle, glutenvrij en rijk aan vezels. Heerlijk als ontbijt!

Lees meer

Begin je dag goed met de gluten- en lactosevrije choco balls van Hammermühle. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt!

Lees meer

Met de glutenvrije en biologische Knapperige 6 vruchten muesli van J.Favrichon heb je een lekkere variatie als ontbijt. Door het hoge vezelgehalte in deze muesli begin je je dag verzadigd en vol energie. Dit product is erg lekker met een bakje yoghurt.

Lees meer

Heerlijke glutenvrije chocolate duo muesli. De muesli is rijk aan vezels en er zit geen palmolie in. Perfect om mee te ontbijten met bijvoorbeeld yoghurt, melk of zuivelvervangers.

Lees meer

Glutenvrije raspberry & chocolate muesli van Favrichon. De muesli is rijk aan vezels en is ook nog eens palm olie vrij. Heerlijk om mee te ontbijten.

Lees meer

Orgran - Meergranen O's met Quinoa. Meergranen ontbijt verrijkt met de superfood quinoa. Je kunt dit ontbijtgraan door de melk of yoghurt doen voor een stevig onbijt.

Lees meer

Peak's - Cornflakes. Heerlijk knapperige, glutenvrije cornflakes. Roer ze door de (plantaardige) melk of yoghurt en geniet van een heerlijk ontbijt.

Lees meer

Peak's granola met geroosterde peulvruchten, granen en zaden. Deze granola is glutenvrij en vegan. Combineer met wat (plantaardige) yoghurt of melk voor een perfecte start van de dag!

Lees meer

Peak's granola met boekweit, noten en zaden. Deze granola is glutenvrij en vegan. Combineer met wat (plantaardige) yoghurt of melk voor een heerlijk ontbijt!

Lees meer

Heerlijk krokante mix van geroosterde boekweit en sorghumvlokken met honing en noten. Combineer deze crunchy met wat (plantaardige) melk of yoghurt en geniet van een heerlijk ontbijt!

Lees meer

Heerlijk crunchy met geroosterde haver. Combineer deze crunchy met wat (plantaardige) melk of yoghurt en geniet van een heerlijk ontbijt!

Lees meer

Bereid met deze glutenvrije havervlokken een lekkere haverpap. Ook geschikt om toe te voegen aan een broodmix of muesli.

Lees meer