Pasta, Rijst en Noedels

00% teff, van nature glutenvrij, tarwe‑, lactose‑ en soja‑vrij. Volkoren graankorrel met milde nootachtige smaak, rijk aan vezels, eiwit, ijzer en magnesium. Kook 7–8 min zoals quinoa voor salades, bowls of warme gerechten. Gezond & simpel!

Lees meer

00% teff, van nature glutenvrij, tarwe‑, lactose‑ en soja‑vrij. Volkoren korrel met milde nootachtige smaak, rijk aan vezels, eiwit en mineralen. Kook 7–8 min zoals quinoa of rijst. Gezond & simpel!

Lees meer

Biologische penne van teff en maismeel (30 % teff), van nature glutenvrij, vegan en zonder tarwe, melk of gist. Nootachtig van smaak, voedzaam, vezelrijk en supermakkelijk. Kook 10 min en klaar!

Lees meer

Hiermee wordt het klaarmaken van een heerlijke glutenvrije lasagne kinderspel. Het recept van de bekende Lasagne Bolognese vind je op de verpakking.

Lees meer

Glutenvrije pasta van maïsmeel en 30 % teffmeel, zonder ei en volledig vegan. Van nature glutenvrij, rijk aan vezels, eiwit en mineralen. Kook 6–8 min en gebruik in soep, salade of als bijgerecht – simpel & voedzaam!

Lees meer

Maak een heerlijke pastamaaltijd met deze glutenvrije fusilli van Schär op basis van maïs, gierst en rijst.

Lees meer

Glutenvrije conchiglie van maïsmeel met 30 % teffmeel, vegan en zonder tarwe, melk of gist. Van nature glutenvrij, met een nootachtige smaak. Kook in 10 min en serveer met saus, in salades of als bijgerecht – simpel & voedzaam!

Lees meer

De klassieke, glutenvrije penne van Schär is onlosmakelijk verbonden met de fijne Italiaanse keuken!

Lees meer

Pasta van maismeel en 30 % teffmeel, van nature glutenvrij, tarwe‑, lactose‑ en soja‑vrij. Biologisch en vegan. Nootachtige smaak, kooktijd circa 6‑8 min. Supermakkelijk, voedzaam en zonder gedoe!

Lees meer

Glutenvrije vermicelli van Schär. Voor de "kleine" fijnproevers of als rijke vulling voor soep.

Lees meer

Semper - Volkoren Linguine Biologisch. Deze glutenvrije linguine pasta is volkoren en gemaakt van rijstmeel. Echte Italiaanse pasta, breed en met een goede textuur.

Lees meer

Tagliatelle van Semper is gemaakt van maismeel en ei. Je hebt binnen een handomdraai een heerlijke glutenvrije pasta op tafel staan!

Lees meer

Sedani pasta is een donkere, grove pastasoort, die smaken en sauzen beter vasthoudt en meer bite heeft dan gewone pastasoorten. Deze pasta is gemaakt van 100% rijstmeel.

Lees meer

Deze heerlijke glutenvrije Risoni van Massimo Zero smaakt zoals authentieke Italiaanse pasta zou moeten smaken. Deze zachte orzo is de perfecte combinatie van pasta en rijst en heel veelzijdig in gebruik.

Lees meer