U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Pasta, Rijst en Noedels
De heerlijke Fusilli van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.
Lees meer
De heerlijke Penne Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.
Lees meer
De heerlijke Tagliatelle van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 11 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.
Lees meer
De heerlijke Penne Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.
Lees meer
De heerlijke Caserecce van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.
Lees meer
De heerlijke Pipe Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.
Lees meer
Deze glutenvrije spaghetti van Barilla is heerlijk te verwerken in diverse pastagerechten.
Lees meer
De glutenvrije fusilli van Barilla passen in veel diverse Italiaanse pastagerechten. Maak de pasta klaar met een heerlijke saus of verwerk het in een frisse pastasalade!
Lees meer
De glutenvrije Tagliatelle van Barilla is een heerlijke stevige pasta. Niet te onderscheiden van het origineel! De lintpasta is heerlijk te verwerken in gerechten met volle- en romige sauzen.
Lees meer
De glutenvrije penne rigate van Barilla is perfect te combineren met diverse sauzen. Door de groeven is de pasta geschikt voor traditionele sauzen zoals de arrabbiata tot ragù of bolognesesaus. Ook is de penne goed te gebruiken in ovenschotels en pastasal
Lees meer
De glutenvrije macaroni van Barilla is perfect te combineren met diverse sauzen. De macaroni goed te gebruiken in ovenschotels en pastasalades.
Lees meer
De glutenvrije tortiglioni van Barilla is perfect te combineren met diverse sauzen. De pasta is goed te gebruiken in ovenschotels en pastasalades.
Lees meer
Orgran - Rijst & Maïs Macaroni. Glutenvrije pasta gemaakt van met zorg geproduceerde rijst en zongerijpte maïs.
Lees meer
Glutenvrije boekweit pasta voor een lekkere, voedzame maaltijd.
Lees meer
Deze glutenvrije pasta bestaat uit 3 kleuren. Leuk voor de afwisseling op je bord!
Lees meer
Orgran - Boerderijdieren Pasta (Farm Animals). Deze glutenvrije pasta heeft de vorm van boerderijdieren en is gemaakt van rijst, maïs en groenten. Gezond en leuk eten voor kinderen wordt zo nog makkelijker.
Lees meer
Peak's - Originele Italiaanse Spaghetti. Spaghetti gemaakt van maismeel. Maak een heerlijk pastamaaltijd met tomatensaus en groente.
Lees meer
Peak's - Originele Italiaanse Tagliatelle. Deze glutenvrije tagliatelle gemaakt van mais- en rijstmeel en vormt een heerlijke basis voor een pastamaaltijd.
Lees meer
Peak's - Originele Italiaanse Lasagne. Deze glutenvrije lasagnebladen zijn klaar voor gebruik en hoeven niet voorgekookt te worden. Maak een heerlijke glutenvrije lasagneschotel met deze Italiaanse bladen.
Lees meer
De glutenvrije tagliatelle van Piaceri Mediterranei is gemaakt op basis van maïsmeel en rijstmeel en vormt hierdoor een gezond alternatief voor reguliere tagliatelle. Ervaar deze heerlijke Italiaanse maaltijd nu op je gemak in huis!
Lees meer
De tagliolini lijkt in veel opzichten op de reguliere tagliatelle, maar hij heeft als voordeel dat hij veel sneller klaar is; in twee tot drie minuten heeft u een volwaardig pasta op tafel!
Lees meer
De pappardelle lijkt op de tagliolini en de tagliatelle, maar heeft bredere slierten. Daarnaast is hij in slechts 3 à 4 minuten klaar! Ideaal om snel een karakteristieke maaltijd neer te zetten.
Lees meer
Cannelloni is een grote soort pasta die je kan oprollen en vaak wordt gevuld met bolognesesaus. Met spinazie en ricotta is het echter ook heerlijk!
Lees meer