Cake en muffinmix

Bak de lekkerste cakes met de glutenvrije mix van Le Poole. Inhoud: 500 gram.

Lees meer

Vanille cakemix van Peak's. Cakemix voor het bakken van een heerlijke glutenvrije vanille cake.

Lees meer

Peak's Cakemix Citroen. Cakemix voor een lekkere glutenvrije citroencake. Gemakkelijk te bereiden: je hoeft alleen boter of margarine en eieren of eivervanger toe te voegen.

Lees meer

Bak zelf glutenvrije chocoladecake met deze cakemix van Peak's Free From. De mix is vegan. Je kan de ingrediënten die toegevoegd moeten worden zelf vervangen voor plantaardige alternatieven.

Lees meer

Maak heerlijk smeuïge glutenvrije brownies met deze bakmix van Peak's Free From. De mix is vegan. Je kan de ingrediënten die toegevoegd moeten worden zelf vervangen voor plantaardige alternatieven.

Lees meer

Maak zelf een heerlijk smeuïge glutenvrije Kruidcake met deze bakmix van Peak's Free From. De mix bevat kruiden en specerijen zoals kaneel en steranijs.

Lees meer

Bak makkelijk zelf een glutenvrije red velvet cake met deze mix van Peak's Free From.

Lees meer

Deze glutenvrije oliebollenmix van Peak's Free From op basis van glutenvrij tarwezetmeel maakt het mogelijk om smaakvolle glutenvrije oliebollen te bakken. Met 1 mix bak je zo'n 15 tot 20 oliebollen.

Lees meer

Ruf - Citroen Cakemix. Glutenvrije cakemix waarmee je gemakkelijk een citroencake bakt. Door de citroen krijg je een lekker frisse cake. Lekker om te maken voor bij de koffie of thee of voor bij een verjaardag!

Lees meer

Ruf - Chocoladevlokken Taartmix. Maak een glutenvrije cake in een handomdraai. Met heerlijke stukjes chocolade in de cake is het echt smullen geblazen. Lekker bij de koffie en thee of op een verjaardag, voor ieder die van chocolade houdt!

Lees meer

Ruf - Marmer Cakemix. Ideaal om een glutenvrije cake te maken voor een verjaardag of voor bij de koffie. Geniet van de heerlijke smaak van chocolade!

Lees meer

Ruf - Chocolade Muffinmix. Maak nu uw chocoladedroom waar! De bereiding van deze glutenvrije muffinmix is heel gemakkelijk.

Lees meer

Ruf - Koekjesmix. Met deze glutenvrije koekjesmix van Ruf maak je gemakkelijk lekkere koekjes. Bij de mix zit ook chocoladeglazuur om je bakwerk af te maken. Maak de prachtigste koekjes met deze mix!

Lees meer

Maak smeuïge glutenvrije brownies met deze bakmix van Schär, gemaakt met Belgische chocolade. Voeg zelf boter, eieren en melk toe. De mix is vrij van gluten, tarwe en lactose.

Lees meer

Maak binnen no time een van de lekkerste en smeuïge glutenvrije brownies met de bakmix van Ruf.

Lees meer

De Browniemix van Bauckhof is glutenvrij en biologisch. Deze bereiding van brownies kost je vijf minuten: mengen, bakken, klaar! De inhoud van de verpakking is goed voor 6 grote of 12 kleine brownies. Ook geschikt om muffins of chocoladekoekjes van te bak

Lees meer

Mix voor het bakken glutenvrije chocoladecake. Dit is een volledig plantaardig product, zuivel- en eivrij te bereiden.

Lees meer

Cakemix voor heerlijke, glutenvrije cake met vanillesmaak van Orgran. Volledig plantaardig product, zuivel- en eivrij te bereiden.

Lees meer

Orgran Vanille Cakemix
€0,99 €3,99

Orgran - Chocolade Brownie Mix, Dit product is eenvoudig te bereiden. Het hele gezin zal genieten van jouw heerlijke glutenvrije brownies! Brownies zijn altijd een favoriet, zeker wanneer ze net vers uit de oven komen!

Lees meer