Bakproducten en paneermeel

Een oplosbare vezel die zorgt voor een betere consistentie van brood. Psylliumvezels zijn onmisbaar in een glutenvrij dieet. Psyllium zit bomvol vezels; wel 85g per 100g.

Lees meer

Bakkerszout van Le Poole voor toevoeging aan je eigen brood- en bakmixen.

Lees meer

Gebruik voor het paneren het paneermeel van Le Poole. Inhoud: 500 gram

Lees meer

Glutenvrij paneermeel van Peak's. Dit paneermeel is altijd handig om huis te hebben om bijvoorbeeld vlees of vegaburgers te paneren. Op basis van rijstbloem.

Lees meer

Psylliumvezels van Peak's. Voeg meer stevigheid, elasticiteit en vezels toe aan je glutenvrije baksels met deze psylliumvezels.

Lees meer

100% glutenvrije haverzemelen van Peak's Free From; boordevol goede voedingsstoffen, vezelrijk en een bron van eiwitten. Gebruik de zemelen yoghurt, smoothies, ontbijtpap of andere (ontbijt)gerechten.

Lees meer

Peak's xanthaangom is te gebruiken als verdikkingsmiddel in recepten om een hogere viscositeit te krijgen. Ook wordt het gebruikt als vervanger van gluten. Je kunt het gebruiken bij verschillende bakgerechten.

Lees meer

Met deze amandelspijsmix van Peak's maak je makkelijk je eigen amandelstaaf, kerststof of gevulde koek. Je hoeft alleen half ei (of eivervanger) en citroensap toe te voegen. Deze mix is ook geschikt voor vegans.

Lees meer

Schar - Pan Grati. Een glutenvrij paneermeel om uw gerechtjes een krokant laagje te geven bij het bakken.

Lees meer

Het maïspaneermeel van Bauckhof is glutenvrij en biologisch. Dit paneermeel is gemaakt van kruimels maïsbrood en is gistvrij. Hiermee geef je je gerechten een heerlijk krokant laagje.

Lees meer

Dit pakje instant gist bestaat uit 5 zakjes van 11 gram. Makkelijk houdbaar vanwege de portieverpakkingen. Te gebruiken in allerlei bakwerk, zoals het bakken van glutenvrij brood.

Lees meer

Dit gist is te gebruiken in diverse bakgerechten. Bak bijvoorbeeld gemakkelijk een glutenvrij brood. Na openen koel en droog bewaren.

Lees meer

Instant gist van Bruggeman. Te gebruiken in diverse bakgerechten, zoals glutenvrij brood. Na openen afgesloten en koel bewaren.

Lees meer

Deze glutenvrije suikerbietvezels van Finax kun je toevoegen aan je muesli of yoghurt voor extra vezels of bij het bakken van glutenvrij brood voor meer vezels en voor een betere structuur.

Lees meer

Deze glutenvrije vlozaadvezels van Finax zijn te gebruiken om extra vezels toe te voegen aan bijvoorbeeld je yoghurt of om brood vers en smeuïg te houden.

Lees meer

Dit product is gemaakt van gebakken zilvervliesrijst en is vrij van gluten en dierlijke ingrediënten. Ideaal om in je keukenkastje te hebben zodat je altijd iets glutenvrij kunt paneren.

Lees meer

Glutenvrij paneermeel met de textuur en knapperigheid van regulier paneermeel. Gemaakt op basis van rijst-, mais- en kikkererwtenmeel. Geschikt voor veganisten.

Lees meer

Pofiber aardappelvezels van Semper bindt vloeistoffen en voorkomt zo een te droog resultaat bij koken of bakken. De vezels zijn neutraal in smaak en kleur en geschikt voor wit brood of cake.

Lees meer

Gebruik de broodkruiden van Le Poole voor een extra smaakdimensie in je brood. Inhoud: 125g.

Lees meer

voeg de Glutenvrije Quinoa Desem van Ma vie Sans Gluten toe aan je meel of zetmeel. Naast het brengen van extra smaak laat de gist die in desem zit ook je brood/broodje reizen. Één zakje is goed voor ongeveer 1 kilo meel.

Lees meer