Pizzabodems en Wraps

De Multigranen Wraps van BFree zijn glutenvrije, lichte en voedzame meergranen wraps. Vul met je favoriete vulling en je hebt een heerlijke maaltijd! Verpakt per 6 stuks.

Lees meer

Deze heerlijke volkoren pitabroodjes zijn glutenvrij, veganistisch en rijk aan vezels! Een heerlijke manier om gezond te eten.

Lees meer

Heerlijke glutenvrije wraps op basis van zoete aardappelmeel en volkoren granen. Lekker en gezond!

Lees meer

Deze heerlijke glutenvrije pizzabodem van Il pane di Anna is super luchtig en groot. Heerlijk om te beleggen met groenten en tomaat als vegan optie, of met vlees/vis voor de liefhebber!

Lees meer

Heerlijke glutenvrije tortillas van Old El Paso. Perfect voor fajita's! Je kunt ze natuurlijk ook beleggen met je favoriete toppings.

Lees meer

De grote, glutenvrije wraps van Schär zijn een heerlijke basis voor een Mexicaanse maaltijd. Vul de wrap met gebakken ui, bonen, tomaten, kruiden en (vega)gehakt en beleg ze met sla en guacamole voor een zomerse maaltijd!

Lees meer

Beleg deze gluten- en lactosevrije pizzabodems van Schär met jouw favoriete beleg en bak af in de oven. Heerlijk smullen! Bevat 2 bodems per verpakking.

Lees meer

Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer. Beleg je pizzabodem met je favoriete toppings en bak hem 10-12 minuten in de oven. Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten! Per stuk verpakt.

Lees meer