Cake en cakejes

Zachte glutenvrije en lactosevrije cakejes met stukjes chocolade van Céréal. Per 6 stuks verpakt, makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

Lees meer

Glutenvrije en lactosevrije cakejes met chocolade van Céréal. Per 6 stuks verpakt, handig om mee te nemen naar werk of school.

Lees meer

Mini cakejes met aardbeienvulling van Céréal. Deze cakejes zijn vrij van gluten en lactose. Lekker voor bij de koffie of thee en handig mee te nemen als tussendoortje!

Lees meer

Vier heerlijke glutenvrije en lactosevrije brownies met chocolade en hazelnoot van Céréal. De brownies zijn individueel verpakt, dus makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

Lees meer

Lekkere, zachte chocoladecakejes; glutenvrij én lactosevrij zonder toegevoegde suikers. Ideaal om mee te nemen in de rugzak of broodtrommel.

Lees meer

Peijenburg - Ontbijtkoek Glutenvrij. De bekende smaak van een ouderwetse ontbijtkoek, maar nu glutenvrij!

Lees meer

De marmercake van Proceli is een smaakvolle glutenvrije cake, die zeer geschikt is om te serveren bij de koffie of thee. Ook lekker als tussendoortje. Deze cake is al voorgesneden in plakken.

Lees meer

Heerlijke muffins van Proceli. De muffins zijn glutenvrij en lactosevrij. Bevat 4 stuks per verpakking.

Lees meer

Glutenvrije, lactosevrije, tarwevrije chocolademuffins van Schär. Deze muffins zitten vol met kleine stukjes chocolade en zijn perfect voor bij de koffie of thee. Natuurlijk kunnen ze ook mee in je rugtas naar school, werk of uitjes.

Lees meer

Glutenvrije cakejes met maar liefst 12% magere yoghurt. Handig per stuk verpakt.

Lees meer

Heerlijke glutenvrij cakejes met cacao van Schär. Deze cakejes zijn ideaal om mee te nemen naar school of werk.

Lees meer

Glutenvrije cakejes met abrikozenjam vulling van Schär. Per 4 stuks verpakt. Een heerlijk tussendoortje!

Lees meer

Heerlijke glutenvrije marmercake van Schär. Naast glutenvrij is de cake ook koemelkvrij en lactosevrij. Snijd de cake in plakjes en smullen maar!

Lees meer

Een verfrissend zachte en fruitige glutenvrije citroencake van Schär! Smaakt alsof hij zelfgemaakt is.

Lees meer

Heerlijke glutenvrije wafels van Schar. Per 4 verpakt, dus een lekker tussendoortje dat je kunt delen.

Lees meer

Schnitzer - Muffin Vanille Biologisch. Heerlijke glutenvrije muffins met vanillesmaak. Per 2 stuks verpakt, dus ideaal om mee te nemen onderweg of naar school of werk.

Lees meer

Schnitzer - Muffin Chocolade Biologisch. Biologische en glutenvrije muffins met pure chocolade. Per 2 stuks verpakt. Leuk en handig om mee te nemen onderweg.

Lees meer

Schnitzer - Muffin Bosbessen Biologisch. Deze glutenvrije muffins zijn heerlijk zacht en bevatten blauwe bessen: een heerlijke combinatie. Per 2 stuks verpakt.

Lees meer

Glutenvrije Pancakes van Schnitzer, warm deze kleine glutenvrije pannenkoekjes heel even op in de magnetron, oven of pan en serveer met je favoriete beleg.

Lees meer

Puur genieten! Glutenvrije wafels van de beste biologische kwaliteit, die zo lekker smaken, dat je ergeen genoeg van kunt krijgen.

Lees meer

Glutenvrije Boterkoek gemaakt met echte roomboter

Lees meer

Glutenvrije gekleurde koeken, verpakt per 4 in een doos

Lees meer

Heerlijke glutenvrije roomboter cake van Le Poole

Lees meer

Le Poole Roombotercake
€4,99 €4,90

De glutenvrije kruidcake van Le Poole. Een heerlijke cake met speculaaskruiden

Lees meer