Vers brood

Deze glutenvrije witte bolletjes van Le Poole zijn heerlijk luchtig en smaakvol. Lekker te serveren bij de lunch of te gebruiken voor een broodje (glutenvrije) hamburger.

Lees meer

De witte puntjes van Le Poole zijn erg smaakvol en luchtig dat je ze niet van een gangbaar puntje kan onderscheiden. Lekker met zoet of hartig beleg.

Lees meer

Vier heerlijke verse glutenvrije bruine bolletjes. Het is extra lekker om ze even op te piepen in de magnetron of oven.

Lees meer

Een variant op het witte puntje op basis van glutenvrij tarwezetmeel. Een bron van vezels!

Lees meer

De bruine zadenpuntjes zitten boordevol pitten en zaden. Een bron van vezels!

Lees meer

Glutenvrij op z'n Fries met dit suikerbrood van Le Poole. Ook wel sûkerbôle genoemd. Nog lekkerder door er (room)boter op te smeren. In Friesland werd dit vroeger aan moeders cadeau gegeven die waren bevallen van een meisje. Waren ze bevallen van een jong

Lees meer

Heerlijke verse glutenvrije Croissants, dagelijks vers gebakken. Wij adviseren je om de Croissants voor ongeveer 3-4 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden te bakken, dit voor een optimale smaakbeleving! Je kunt de Croissants ook prima invriezen

Lees meer