Brood

De glutenvrije Super Seeded Oatcakes van Nairns zijn smaakvolle vezelrijke havercrackers. Deze crackers zijn lekker met zowel hartig als zoet beleg.

Lees meer

Maïs Crispibread van Orgran. Deze glutenvrije crackers zijn gemaakt van maïsmeel en ze zijn lekker licht en knapperig.

Lees meer

Boekweit Crispibread van Orgran. Luchtige crackers gemaakt van boekweit en rijst. Heerlijk als tussendoortje of om te beleggen voor het ontbijt of de lunch.

Lees meer

Heerlijke glutenvrije beschuitbroodjes van Proceli. Lekker bij het ontbijt of de lunch.

Lees meer

Glutenvrij en lactosevrij gesneden wit brood (classic) van Proceli. Bevat ongeveer 11 sneden brood per verpakking. Lekker met zowel zoet als hartig beleg.

Lees meer

Twee heerlijke glutenvrije ciabatta broodjes. Even 3 minuten toasten en ze zijn klaar om te beleggen!

Lees meer

Glutenvrij stokbrood op basis van mais. Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!

Lees meer

Een heerlijke glutenvrije baguette van Proceli. Lekker als ontbijt, lunch of bij de soep. Af te bakken in 3 min en klaar om te beleggen!

Lees meer

Heerlijke meerzaden ciabatta's van Proceli. Glutenvrij, vezelrijk en laag in suikers. Lekker bij ontbijt of lunch!

Lees meer

Deze heerlijke glutenvrije croissants van Proceli zijn gevuld met rijke chocolade. Lekker bij een uitgebreid ontbijt, brunch of lunch! 12 minuten afbakken in de oven op 200°C.

Lees meer

Deze glutenvrije lactosevrije croissants van Proceli zijn gemaakt van bladerdeeg en bevatten plantaardige margarine. Afbakken voor 12 minuten op 200°C.

Lees meer

Schar - Zwieback (Beschuitbroodjes). Glutenvrije beschuitjebroodjes: een lekker alternatief voor brood bij ontbijt of lunch.

Lees meer

Crackers met zaden, met calcium dat de spijsvertering ondersteunt.

Lees meer

Schar - Crackers. De klassieker onder de crackers! De flinterdunne, glutenvrije crackers smaken goed bij de borrel als toastje of zonder iets er op als tussendoortje. Handig om mee te nemen voor onderweg.

Lees meer

Fette Croccanti (Knusperbrot) van Schär. Luchtige glutenvrije crackers, een licht alternatief voor brood. De smaak past zowel bij zoet als bij hartig beleg.

Lees meer

Schar - Fette Croccanti Dunkel. Dez glutenvrije luchtige crackers van Schär zijn al jarenlang razend populair. Probeer nu ook deze volkoren variant. Glutenvrij en smaakvol!

Lees meer

Deze crackers met rozemarijn van Schär vormen de perfecte basis voor een lekker tussendoortje. Je kunt ze besmeren of beleggen met allerlei verschillende producten, of je kunt ze natuurlijk los eten.

Lees meer

De graancrackers worden gebakken met volkorenmeel en verfijnd met maanzaad en lijnzaad. De lichte snack is ideaal als tussendoortje en bij elke favoriete topping.

Lees meer

Glutenvrije knäckebröd gemaakt met glutenvrije havervlokken. Het knäckebröd is knapperig en dun.

Lees meer

Glutenvrij én biologisch meelvrij brood, gemaakt met haver en zaden. Vrij van gluten, tarwe, melk (en lactose), ei, soja en palmolie. Dit brood is vegan en een bron van Omega 3, eiwitten, vitamine B1 en magnesium.

Lees meer

Het Pain Campagnard meergranenbrood van Schär is een lekker vezelrijk en glutenvrij brood op basis van zuurdesem. Door het hoge vezelgehalte en de vele soorten granen die dit brood rijk is zul je eerder een verzadigd gevoel krijgen.

Lees meer

Pain Campagnard van Schär. Lekker stevig brood gemaakt van natuurlijk zuurdesem. Vrij van gluten en lactose.

Lees meer

Meesterbakker Mehrkorn brood van Schär. Vezelrijk bruin meergranenbrood, met lijnzaad en zonnebloempitten. Lekker en voedzaam!

Lees meer

Schar - Meesterbakker Brood Vital. Heerlijk vezelrijk donkerbruin meergranenbrood met lijnzaad, zuurdesem, zonnebloempitten, sorghum en kastanjemeel.

Lees meer