Rosies - Crunchy Muesli Oat Strawberry. Een heerlijke crunchy voor je ontbijt of te gebruiken in een kruimeltaart, met de verfrissende smaak van aardbeien.

Lees meer

Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met pistache en dadels. Daarnaast is de granola ook nog eens suikerarm en vegan!

Lees meer

De biologische glutenvrije havermout van Rosies is een supergezonde vervanger voor broodproducten. Daarnaast is het product heerlijk te combineren met melk of yoghurt, als een ideaal ontbijt.

Lees meer

De glutenvrije muesli tropical van Rosies is een heerlijke rijkgevulde muesli met diverse vruchten, noten en luxe ingrediënten.

Lees meer

De biologische havermuesli van Rosies is een rijke combinatie van glutenvrije haver, gedroogde vruchten en noten. Deze muesli vormt een goede basis voor een voedzaam ontbijt!

Lees meer

Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met appel en kaneel. Daarnaast is de granola ook nog eens suikerarm en vezelrijk!

Lees meer

Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met rode bes en chocolade. Daarnaast is de granola ook nog eens vezelrijk en vegan!

Lees meer

Rosies - Shake Awake Caramel Biologisch. Een heerlijke glutenvrij ontbijt, kant en klaar in een handige éénpersoons portie. Je hoeft alleen nog maar melk, water of yoghurt toe te voegen en je kunt heerlijk genieten. Inhoud 5 porties.

Lees meer

De biologische havervlokken van Rosies zijn een goede keuze voor het begin van de dag. Voeg er een keer banaan, walnoten of honing aan toe voor een heerlijke smaak combinatie.

Lees meer

De heerlijke mais-boekweitvlokken Biologisch van Rosies zijn ideaal voor een goed ontbijt. De mais-boekweitvlokken zijn heerlijk met wat yoghurt en vers fruit, maar ook met andere ontbijtproducten.

Lees meer

Een heerlijke glutenvrij ontbijt, kant en klaar in een handige eenpersoons portie. Je hoeft alleen nog maar melk, water of yoghurt toe te voegen en je kunt heerlijk genieten. Inhoud 5 porties.

Lees meer

Rosies - Shake Awake Sinaasappel Biologisch. Een heerlijk glutenvrij ontbijt, kant en klaar en in een handige éénpersoons portie. Je hoeft alleen nog maar melk, water of yoghurt toe te voegen en je kunt heerlijk genieten. Inhoud 5 porties.

Lees meer

De biologische boekweitvlokken van Rosies zijn een zeer gezonde start van de dag. Met een heerlijke nootachtige smaak en begin je weer energiek aan de dag.

Lees meer

De little Rosies frosted cornflakes biologisch zijn gemaakt van mais. Hierdoor is er een hoog vitamine B gehalte en mineralen die onder andere goed zijn voor sterke botten en spieren. De frosted cornflakes zijn heerlijk om te combineren met yoghurt of and

Lees meer

De glutenvrije biologische cornflakes van Rosies zijn ideaal als goede start voor de dag. De 100% mais cornflakes zijn heerlijk als ontbijt met wat yoghurt en vers fruit, maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere producten.

Lees meer

Begin je dag goed met deze makkelijke ontbijtshake van Rosies. Start met 200ml (plantaardige)melk, voeg de shake awake toe en shaken maar!

Lees meer

Gebruik de shaker van Rosies om de Shake Awake ontbijtjes in klaar te maken.

Lees meer