Glutenvrije honing ringetjes van Piaceri Mediterranei. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt!

Lees meer

Cannelloni is een grote soort pasta die je kan oprollen en vaak wordt gevuld met bolognesesaus. Met spinazie en ricotta is het echter ook heerlijk!

Lees meer

Rigatoni is een geribbelde, cilindervormige pasta die net wat groter is dan penne. Het is met vrijwel elke Italiaanse saus te combineren en vormt een leuke variatie op reguliere pastarecepten.

Lees meer

De glutenvrije tagliatelle van Piaceri Mediterranei is gemaakt op basis van maïsmeel en rijstmeel en vormt hierdoor een gezond alternatief voor reguliere tagliatelle. Ervaar deze heerlijke Italiaanse maaltijd nu op je gemak in huis!

Lees meer

Deze spaghetti is gemaakt op basis van bruine rijst en vormt een bron van vezels! Ideaal om op een verantwoorde manier van de heerlijke Italiaanse keuken te kunnen genieten.

Lees meer

De fusilli van Piaceri Mediterranei is gemaakt van Italiaanse bruinerijstmeel en een goede basis voor een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Lees meer

Farfalle hebben hun naam te danken aan hun vlindervorm. Deze farfalle zijn gemaakt op basis van bruine rijstmeel en vormen een gezond en sierlijk alternatief voor de gewone pasta.

Lees meer

Deze gnocchi van het Italiaanse merk Piaceri Mediterranei is gemaakt naar traditioneel recept en uiteraard 100% glutenvrij. De gnocchi is op basis van aardappelen, maar Piaceri Mediterranei heeft ook nog varianten met spinazie en pompoen beschikbaar!

Lees meer

Glutenvrije chocolade bolletjes van Piaceri Mediterranei. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt!

Lees meer

Glutenvrije Rice Flakes van Piaceri Mediterranei. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt als ontbijt!

Lees meer

Glutenvrije rijst- en cornflakes met rood fruit. Lekker met (plantaardige) melk of yoghurt als ontbijt!

Lees meer

Heerlijke glutenvrije penne van Piaceri Mediterranei. Ze zijn gemaakt op basis van bruine rijst en kunnen voor tal van recepten worden gebruikt.

Lees meer

Met deze pompoen gnocchi van Piaceri Mediterranei kun je talloze variaties maken op de reguliere gnocchi-recepten. Laat je verrassen en probeer hem nu uit!

Lees meer

Deze heerlijke pistache-donuts van het Italiaanse merk Piaceri Mediterranei maken van glutenvrij eten een waar feestje. Bestel ze nu en ervaar de rijke smaken zelf! De donuts zijn per twee verpakt.

Lees meer

Glutenvrije lasagnebladen van Piaceri Mediterranei, op basis van wit en geel maïsmeel. De bladen hoeven niet te worden voorgekookt, dus je kunt je lasagne maken en zo in de oven zetten!

Lees meer

Met deze heerlijke Gnocchi van het Italiaanse Piaceri Mediterranei geef je een groene twist aan je maaltijd. Serveer met een pastasaus en geniet van de rijke smaken!

Lees meer

De pappardelle lijkt op de tagliolini en de tagliatelle, maar heeft bredere slierten. Daarnaast is hij in slechts 3 à 4 minuten klaar! Ideaal om snel een karakteristieke maaltijd neer te zetten.

Lees meer

De tagliolini lijkt in veel opzichten op de reguliere tagliatelle, maar hij heeft als voordeel dat hij veel sneller klaar is; in twee tot drie minuten heeft u een volwaardig pasta op tafel!

Lees meer

Donuts eten als je glutenvrij leeft? Met de donut-lijn van Piaceri Mediterranei is dit geen enkel probleem! Probeer jij deze witte chocolade-donuts uit? Per twee verpakt.

Lees meer

De chicche van Piaceri Mediterranei lijkt veel op gewone gnocchi, maar is sneller te koken! Ideaal voor iedereen die snel een smaakvolle maaltijd op tafel wil zetten!

Lees meer