De heerlijke Penne Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

De heerlijke Tagliatelle van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 11 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

De heerlijke Pipe Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

Deze heerlijke glutenvrije Risoni van Massimo Zero smaakt zoals authentieke Italiaanse pasta zou moeten smaken. Deze zachte orzo is de perfecte combinatie van pasta en rijst en heel veelzijdig in gebruik.

Lees meer

De heerlijke Fusilli van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

De heerlijke Caserecce van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

De heerlijke Penne Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer