Deze repen van Made Good zijn gemaakt van biologische glutenvrije haver. In een verpakking zitten 5 vrolijke en heerlijke repen die ideaal zijn om in de rugzak mee naar school te nemen.

Lees meer

MadeGood Mornings Chocolate Chip Soft Baked Oat Bars, zacht en chewy met vegan chocolade chips en vegan chocolade swirl. Gebakken met glutenvrije haver, biologische ingrediënten en vrij van de meest voorkomende allergenen.

Lees meer

MadeGood Mornings Blueberry Soft Baked Oat Bars zijn zacht en chewy. Overgoten met een vegan witte chocolade drizzle. Gebakken met glutenvrije haver, biologische ingrediënten en vrij van de meest voorkomende allergenen. Pak er een en ga verder met je dag!

Lees meer

Deze Mixed Berry repen van Made Good zijn ideaal voor mee naar school! De repen zijn gemaakt van biologische glutenvrije haver en bevatten 'verstopte' groenten. Vrij van noten, zuivel, sesam en soja.

Lees meer

Ontdek de glutenvrije Vanilla Granola Bars van Made Good; gemaakt van biologische glutenvrije haver en besprenkeld met heerlijke chocolade. In de reep zitten zelfs wat groenten verstopt, maar als je dat niet verklapt, zal niemand het merken.

Lees meer

Crunchy chocolate chip cookies van Made Good. Deze koekjes bevatten zelfs voedingsstoffen van groentes!

Lees meer

Crunchy vanilla flavor cookies van Made Good. In de koekjes zitten voedingsstoffen van groentes!

Lees meer

Zes energierepen met biologische glutenvrije haver en chocoladestukjes. Makkelijk om mee te nemen naar school, werk of voor onderweg.

Lees meer