Een heerlijk glutenvrije en lactosevrij vanillewafeltje van Céréal voor bij de koffie of thee.

Lees meer

Glutenvrije koekjes met stukjes chocolade van Céréal. Verpakt per 3 koekjes. Handig om mee te nemen naar werk of school.

Lees meer

De heerlijke kokosrepen met een lekker laagje chocolade van Céréal zijn gegarandeerd zonder gluten en zonder lactose. Speciaal om de kleine trek tussendoor te stillen of voor bij de koffie. Bevat 4 individueel verpakte repen per verpakking.

Lees meer

Glutenvrije en lactosevrije cakejes met chocolade van Céréal. Per 6 stuks verpakt, handig om mee te nemen naar werk of school.

Lees meer

De melkchocolade van Céréal is vrij van gluten en lactose. Heerlijk zorgeloos genieten!

Lees meer

Vier heerlijke glutenvrije en lactosevrije brownies met chocolade en hazelnoot van Céréal. De brownies zijn individueel verpakt, dus makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

Lees meer

Lekker glutenvrije en lactosevrije mini chocolademuffins van Céréal. De verpakking bevat 7 individueel verpakte muffins, zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen!

Lees meer

Knapperige en luchtige glutenvrije crackers van Céréal. Lekker voor bij het ontbijt, de lunch of als tussendoortje.

Lees meer

Zachte glutenvrije en lactosevrije cakejes met stukjes chocolade van Céréal. Per 6 stuks verpakt, makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

Lees meer

Gluten- en lactosevrije ontbijtkoekjes met stukjes chocolade van Céréal. Bevat 4x4 koekjes, makkelijk mee te nemen als tussendoortje!

Lees meer

Glutenvrij en lactosevrije hazelnootrepen van Céréal. Lekker als snack of bij de koffie of thee. Het doosje bevat 4 repen die per stuk zijn verpakt, dus makkelijk mee te nemen!

Lees meer

Neem een rust momentje door de lekkere glutenvrije en lactosevrije melkchocolade met hazelnoten van Céréal te combineren met een kopje thee.

Lees meer

Glutenvrije en lactosevrije mini muffins met chocolade-hazelnootvulling. Individueel verpakt, dus makkelijk mee te nemen. Heerlijk als tussendoortje!

Lees meer

Mini cakejes met aardbeienvulling van Céréal. Deze cakejes zijn vrij van gluten en lactose. Lekker voor bij de koffie of thee en handig mee te nemen als tussendoortje!

Lees meer

De mokkawafels van Céréal zijn vrij van gluten en lactose. Een heerlijk tussendoortje!

Lees meer