Een aangenaam moutig Amber bier met gebruik van jeneverbessen wat het bier een aromatische kruidigheid geeft.

Lees meer

De Hillegomse Hangkous van Klein Duimpje is een typische Scottish Ale: donker van kleur en robuust van smaak.

Lees meer

Hard Seltzer Roes van Brouwerij Klein Duimpje is een heerlijk fris en licht alcoholisch drankje. De combinatie van bruiswater, verse aardbeien, zwarte bessen, frambozen en bramen.

Lees meer

Tulpenbok is een fris voorjaarsbier mer een lichte karamelsmaak, iets moutig en een mooie volle zoetigheid door gebruik van honing. Ongefilterd en ongepasteuriseerd.

Lees meer

De Imperial Barley Wine is met zijn 14% één van onze zwaarste bieren qua alcohol. Een bier voor op het randje van je bed zei iemand laatst eens. Door gebruik van een drietal hopsoorten uit de USA krijgt het zijn speciale karakter.

Lees meer

Zevenmijlslaarzen is een glutenvrij bier van Brouwerij Klein Duimpje. Een heerlijk verfrissende goudblonde India Pale Ale (7% alc. vol.).

Lees meer

Slobberbok is een vol viergranen donker glutenvrij bokbier van Klein Duimpje. Heerlijk bij guur herfstweer.

Lees meer

Glutenvrije Weizen van Brouwerij Klein Duimpje. Een heerlijk biertje met smaak en geur eigenschappen van kruidnagel en banaan. Pittig, maar toch fris van smaak!

Lees meer

Een lekkere IPA van Brouwerij Klein Duimpje. Elk jaar worden andere hopsoorten gebruikt voor het dryhoppen van dit biertje. In 2021 is gekozen voor Simcoe, harsachtig met een citrusaroma en Willamette, lichtkruidig en bloemig.

Lees meer

Het glutenvrije Kerstbier van Klein Duimpje is vol van smaak, iets kruidig en zoetig met een hopbitterheid in de afdronk.

Lees meer

Deze krachtige, iets kruidige Tripel is vernoemd naar de Blauwe Tram, een bekende tram die tussen 1900 en 1950 door Hillegom reed langs de weg waar de brouwerij nu staat. Het bier is licht zoet met een hoppige, kruidige afdronk.

Lees meer

Nieuwe Tijden Glutenvrij Bier van Brouwerij Klein Duimpje is een smaakvol glutenvrij lager bier van Nederlandse bodem met een alcoholpercentage van 4,9%.

Lees meer

Proud to be Stout (11% vol) is een stevig Imperial Russian Stout biertje met blackberrie flavour.

Lees meer

De Sterke Blonde Citra is een blond bier van hoge gisting met een citrusachtig hopkarakter, dat wordt verkregen door het toevoegen van extra hop. Een lekker hoppig maar verfrissend biertje!

Lees meer

Glutenvrij Dubbel Bok bier van Brouwerij Klein Duimpje. Dit ambachtelijke bier uit de Bollenstreek is een krachtig, zwaar herfstbier en daarmee perfect voor het najaar.

Lees meer

Vloeibaar Goud is een heerlijke glutenvrije India Pale Lager van Brouwerij Klein Duimpje. Ambachtelijk gebrouwen bier uit de Bollenstreek. 5,5% alc. vol.

Lees meer

Gagel Tripel van Klein Duimpje. Een typische Tripel met een kruidige, aromatische smaaksensatie door gebruik van gagel.

Lees meer