Glutenvrije Oliebollen verkoop 27-30 December

  • Geplaatst op
  • 0
Glutenvrije Oliebollen verkoop 27-30 December

Haal je glutenvrije oliebollen in onze Oliebollenstraat. Vier dagen lang kan je versgebakken glutenvrije oliebollen afhalen! Ook lactosevrije opties. Lees hier alle info.

Glutenvrije Oliebollenstraat

Wil jij verse glutenvrije oliebollen? Van 27 tot 30 december bouwen we ons magazijn om tot grote oliebollenstraat! Je bent van harte welkom voor jouw portie oliebollen om Oud-en-Nieuw mee door te komen! 

Glutenvrije oliebollen

We bakken verschillende soorten oliebollen: naturel en met krenten. Ook zijn er lactosevrije oliebollen met of zonder krenten te krijgen in de oliebollenstraat. Het belooft reuze gezellig te worden. Kom je langs? Meer informatie over de oliebollen en ingrediënten vind je hier. De lactosevrije variant vind je hier.

Magazijn is geopend

Hoewel een deel van het magazijn omgebouwd zal zijn tot oliebollenstraat, kan je ook gewoon nog even bij ons shoppen. Er zijn veel decemberproducten en we zorgen dat er goede aanbiedingen voor je klaar liggen. 

Praktische info

  • Je hoeft de oliebollen niet vooraf te bestellen, er is genoeg!
  • Er zijn ook diepvriesproducten te koop in ons magazijn. Je kan zelf een koeltas meenemen om deze producten in te doen.
  • Houd voor meer informatie en updates onze socials, nieuwsbrief en deze blog in de gaten.

 

Locatie en tijd

Van 12:00 uur tot 17:00 uur zijn de deuren van ons magazijn wijd geopend van woensdag 27 december tot zaterdag 30 december.

Glutenvrijemarkt.com Magazijn
Lijnbaan 4-8
2352 CK  Leiderdorp

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.