Retour en teruggavebeleid

Verse producten en aanbiedingen

In onze bakkerij in Twello bakken wij onder andere heerlijke koeken en vers brood. Deze smakelijke producten hebben wel een beperkte houdbaarheidsdatum. Daarom nemen wij deze producten niet retour. Ook de afgeprijsde producten met een korte THT-datum nemen wij niet meer retour.

Beschadiging of verkeerde levering?

Alle andere producten in onze webshop zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Wij doen er alles aan om uw bestelling in goede staat en compleet te leveren. Wij controleren altijd de verpakkingen voordat wij de producten naar u versturen. Toch kan het gebeuren dat bij de bezorging de verpakking beschadigd is of dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Als dit bij u het geval is, verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk telefonisch contact op te nemen. Op deze manier kunnen wij u direct van dienst zijn en het voor u oplossen.

Alle voorverpakte producten zoals bakmixen, brood (in gevacumeerde verpakking) en producten met een houdbaarheidsdatum van meer dan 6 weken, kunnen uitsluitend worden geretourneerd als de verpakking ongeopend en onbeschadigd is.

Retourtermijn

U kunt het artikel dat u wil retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum aan ons retourneren. Neem voor het retourneren eerst telefonisch met ons op. Dan kunnen wij  uw beter van dienst zijn en met een passende oplossing komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 16.30 uur. Buiten kantooruren kunt uw klacht of vraag per mail sturen naar info@glutenvrij-lepoole.nl

Het retouradres is:

Glutenvrij Le Poole
o.v.v. uw bestelnummer
Koppelstraat 45
7391 AK Twello

Graag maken wij u erop attent dat de retourkosten voor uw eigen rekening zijn. Als u de verzendverpakking voorzichtig openmaakt, kunt u de doos gebruiken voor het retourneren van het product.