Pannenkoekmix

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pannenkoeken. Wie is er niet dol op? Het is een heerlijke, Hollandse traditie: pannenkoeken bakken. Iedereen weet dat pannenkoeken gemaakt worden met melk, eieren en meel. Maar in meel zitten gluten. Iets wat mensen met een glutenintolerantie maar beter niet kunnen eten. Zij kunnen hier namelijk veel vervelende klachten door krijgen.

Kunnen mensen met een glutenintolerantie dan nooit meer pannenkoeken eten? Gelukkig is dat niet het geval. Bij Le Poole verkopen we namelijk glutenvrije pannenkoekenmix.

Glutenvrije pannenkoekenmix kopen

In onze webshop vindt u verschillende soorten pannenkoekenmix voor glutenvrije pannenkoeken. Zo hebben we de appel en kaneel pannenkoekenmix van Organ. Deze pannenkoekenmix is gemaakt op basis van maïszetmeel. Ook bevat deze mix geen melk of lactose. Deze glutenvrije pannenkoekenmix is dus ook geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie.

Een andere, lekkere glutenvrije pannenkoekenmix is de boekweit mix van Organ. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze mix gemaakt van boekweitmeel. Daarnaast zit er rijstmeel, maïszetmeel en tapiocazetmeel in. Een heerlijke, veilige en glutenvrije pannenkoekenmix, dus.

Glutenvrije pannenkoeken en wafels maken

Ook voor het maken van wafels of crêpes kunt u bij Le Poole terecht. Van Valpiform verkopen wij hiervoor een speciale glutenvrije mix. En ook ons eigen merk Twello’s Pannenkoekmeel van Le Poole is natuurlijk heerlijk om pannenkoeken mee te bakken. Het Twello’s Pannenkoekenmeel is gemaakt op basis van maïszetmeel, en is tevens lactosevrij.

Heeft u zin in een lekkere pannenkoek, maar heeft u een glutenvrij dieet? Bestel dan vandaag nog uw glutenvrije pannenkoekenmix in de webshop van Le Poole. En vergeet niet een kijkje te nemen bij onze andere overheerlijke producten die glutenvrij zijn.