Bakproducten en paneermeel

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zelf bakken is de laatste jaren flink in populariteit toegenomen. Programma’s als Heel Holland Bakt en Cupcakecup dragen daar nog eens extra aan bij. Voor mensen zonder glutenintolerantie is het bakken van koekjes, taarten en cake niet zo ingewikkeld. Behalve het op de juiste manier uitvoeren van een recept, hoeven zij niet na te denken over welke ingrediënten ze gebruiken.

Anders is dit voor mensen die wel een glutenintolerantie. Zij moeten extra goed opletten dat ze geen gluten binnenkrijgen, omdat zij hier erg veel last van kunnen krijgen. 

Glutenvrij bakken is niet moeilijk

Heeft u een intolerantie voor gluten en wilt u toch meedoen met de trend in het thuis bakken van cake, koekjes of brood? Weet dan dat glutenvrij bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Bij Le Poole verkopen we namelijk heel veel soorten meel, zonder gluten, zodat ook u zelf kunt gaan bakken maar dan met veilige ingrediënten.

Glutenvrije broodmixen

In onze webshop vindt u bijvoorbeeld een ruim overzicht aan glutenvrije broodmixen. Van witbrood, tot meergranenbrood en rimboebrood. We hebben het allemaal. 

Glutenvrije pannenkoekenmix

Ook het maken van pannenkoeken zonder gluten is heel gemakkelijk te realiseren. Dankzij onze glutenvrije pannenkoekenmix heeft u in een handomdraai een heerlijke glutenvrije pannenkoek gebakken. 

Glutenvrij meel

Met ons glutenvrije meel kunt u uiteraard niet alleen brood of pannenkoeken bakken, maar ook heerlijke koekjes of cake. Wat dacht u van ons heerlijke amandelmeel zonder gluten? Daarmee worden uw koekjes nóg lekkerder. Maar we hebben ook sojameel, rijstebloem, boekweitmeel en quinoameel. Allemaal glutenvrij en dus veilig te gebruiken voor mensen met een glutenintolerantie.

Wilt u graag iets lekker bakken, maar dan wel glutenvrij? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel snel ons glutenvrije meel. Voor u het weet, ruikt uw huis naar heerlijke, zelfgebakken cake of koekjes.