Cake en muffinmix

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Browniemix, Ruf
  Browniemix, Ruf
  € 4,25
 2. Cakemix Marmer RUF
  Cakemix Marmer RUF
  € 4,25
 3. Citroen cakemix RUF
  Citroen cakemix RUF
  € 4,25
 4. Chocolade muffinmix RUF, aanbieding tht 10/2020
  Chocolade muffinmix RUF , aanbieding tht 04/2023
  Aanbiedingsprijs € 3,75 Normale prijs € 4,25
 5. Browniemix, Orgran
  Browniemix, Orgran
  € 4,10
 6. Chocolade cakemix, Orgran
  Chocolade cakemix, Orgran
  € 4,52
 7. Cakemeel, Le Poole
  Cakemeel, Le Poole
  € 7,25

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Iedereen lust wel een lekker tussendoortje op z’n tijd. Van een heerlijke stroopwafel tot een chocolademuffin. Maar in deze producten zitten vaak gluten, die voor heel vervelende klachten kunnen zorgen bij mensen met een intolerantie voor gluten. 

Toch wilt u als u een intolerantie voor gluten hebt, ook een lekkere koek bij de koffie, of een cake die glutenvrij is. Gelukkig kunt u bij Le Poole terecht voor heel veel lekkers dat glutenvrij is, bijvoorbeeld glutenvrije cake. 

Cake die glutenvrij is

In het assortiment van Le Poole vindt u verschillende cake die glutenvrij is. Zo verkopen we heerlijke chocolademuffins. Of wat dacht u van de heerlijke mini cakejes of citroen madeleines van Valpiform?

Bekende merken voor glutenvrije cake

Bij Le Poole verkopen we verse, zelfgemaakte cake die glutenvrij is. Maar daarnaast hebben we, net als een gewone supermarkt, veel voorverpakte cake, maar dan wel zonder gluten. Valpiform is één van de bekende merken voor glutenvrije cake en andere heerlijke producten.

We verkopen glutenvrije muffins, chocoladecake, bokkenpootjes, gewone cake die glutenvrij is en andere lekkere tussendoortjes.

Van Valpiform vindt u in ons assortiment onder andere een heerlijke gewone glutenvrije cake, citroencake, cake met stukjes chocolade en een marmercake zonder gluten.

Glutenvrije cake van Le Poole

Naast deze cakejes zonder gluten, verkopen we ook heerlijke glutenvrije cake uit onze eigen bakkerij. Zo hebben we heerlijke glutenvrije roombotercake en vruchtencake. Maar uiteraard vindt u in onze webshop nog veel meer lekkere glutenvrije tussendoortjes, zowel van onze eigen bakkerij als van de bekende merken. Kom dus snel langs en trakteer uzelf op een cake die glutenvrij is.