Broodmix

Producten 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

We zijn dol op brood. Dagelijks eten we de nodige sneetjes wit, bruin, rogge of speltbrood. We eten brood bij het ontbijt, bij de lunch en soms ook bij het avondeten. Maar als u last heeft van coeliakie, bent u waarschijnlijk niet zo dol op brood. Maar dat kan veranderen. Er bestaan namelijk heel veel glutenvrije broodmixen, zodat ook u kunt genieten van heerlijk, zelfgebakken brood.

Broodmix kan glutenvrij

In de supermarkt vindt u veel verschillende soorten broodmix. Maar waarschijnlijk is er niet een daarvan glutenvrij. Dat kan anders, vinden wij van Le Poole. Daarom vindt u bij ons broodmix die wél glutenvrij is.

Dankzij onze glutenvrije broodmix kunt u binnen de kortste keren zelf een heerlijk brood bakken in een broodbakmachine of in uw oven.

Verschillende soorten glutenvrije broodmix

Bij Le Poole vindt u een uitgebreid assortiment aan glutenvrije broodmix. Zo hebben we broodmixen voor wit brood, bruin brood, boerenbruin en volkorenbrood. We verkopen kant-en-klare, glutenvrije broodmixen van Le Poole maar ook van merken als Semper.

Maar we hebben ook ons eigen merk glutenvrije broodmix. Onze broodmix wordt gemaakt in een volledig glutenvrije omgeving. U hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat u last krijgt van uw glutenintolerantie als u onze broodmix gebruikt.

Van Le Poole vindt u glutenvrije broodmix voor een heerlijk volkorenbrood, of juist een fijn brood. Ook hebben we een mix voor landbrood, teff en rimboebrood.

Er is dus ook voor mensen met een glutensensitiviteit of een glutenintolerantie volop keus als het gaat om glutenvrije broodmix. Want zeg nu zelf, er gaat toch niets boven de geur van vers gebakken brood in huis?