Koek

Producten 1-12 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Iedereen wil op z’n tijd iets lekkers. Van een heerlijke stroopwafel, tot een kleine biscuit voor tussendoor. Maar alle koekjes die u in de supermarkt aantreft, bevatten gluten. En als u een glutenintolerantie hebt, kunt u deze lekkernijen beter niet eten. Het eten van gluten kan namelijk erg vervelende, lichamelijke gevolgen voor u hebben.

Koek kan glutenvrij

Gelukkig is er veel koek op de markt die glutenvrij is. In de gewone supermarkt is het misschien niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar bij Le Poole hebben we een heel uitgebreid assortiment koek dat allemaal glutenvrij is. 

Wat dacht u van heerlijke, glutenvrije muffins of cakejes? Of amandelkoekjes, biscuitje of wafels. Er bestaan zelfs glutenvrije lange vingers!

Glutenvrije koekjes uit eigen bakkerij

Naast de bekende merken als Bonvita en Valpiform, verkopen we ook veel ambachtelijke glutenvrije koekjes.

Zo maken we overheerlijke, glutenvrije amandelkoekjes, kokosmakronen en cake-koeken. Maar ook ontbijtkoek, gemberkoek en kruidkoek verkrijgbaar van ons eigen merk.

Heeft u onze glutenvrije stroopwafels en gevulde koeken al eens geprobeerd? Onze stroopwafels en gevulde koeken worden gemaakt met mäiszetmeel. En ook als u niet tegen lactose kunt, of een pinda-allergie hebt, kunt u deze stroopwafels eten. Ze bevatten namelijk geen lactose en zijn vrij van pinda’s.

Gemaakt in een glutenvrije fabriek

Al onze zelfgemaakte koekjes worden gemaakt in een glutenvrije fabriek. Op die manier kunnen wij er dus honderd procent zeker van zijn dat onze koek ook écht glutenvrij is.

Bent u dus op zoek naar heerlijke koeken, maar dan wel glutenvrij? Kijk zeker eens rond in ons uitgebreide assortiment.