Muesli

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veel mensen beginnen de dag met een kom muesli. Maar als u coeliakie hebt, kunt u niet zomaar elke muesli uit de supermarkt eten. In de meeste muesli’s zitten namelijk gluten. Bij Le Poole verkopen we veel verschillende glutenvrije muesli.

Zo kunt u kiezen uit de glutenvrije muesli van Baker on Main. Van dit merk hebben wij verschillende lekkere smaken, zoals glutenvrije muesli met appel, rozijn en walnoot. Maar ook muesli met fruit en noten, of met noten en cranberry. Daarnaast vindt u bij Le Poole boekweit ontbijtgranen, glutenvrije chocolade muesli en glutenvrije muesli met fruit.

Glutenvrije muesli van Le Poole

Ook maken we bij Le Poole onze eigen glutenvrije muesli. Deze is te koop in twee smaken: noten en vruchten.

Onze notenmuesli is gemaakt met soja- en rijstvlokken, honing en heel veel noten. En in de glutenvrije fruitmuesli vindt u veel heerlijk gedroogd fruit. Wij maken de muesli’s in een glutenvrij bedrijf. Hierdoor kunnen er echt geen sporen van gluten in de muesli terecht komen. 

Lekkere glutenvrije muesli

Uiteraard smaakt onze glutenvrije noten- of fruitmuesli minstens net zo lekker als een gewone muesli, maar dan met het grote verschil dat onze muesli veilig te eten is voor mensen met een intolerantie voor gluten. Wist u dat onze muesli ook geen lactose bevat? Onze muesli is dus ook geschikt voor mensen die niet tegen lactose kunnen.

Bij Le Poole besteld u heerlijke producten die absoluut glutenvrij zijn. Vanaf nu kunt u, ondanks uw glutenintolerantie, genieten van een heerlijke kom muesli bij uw ontbijt.