Ontbijt

Producten 1-12 van 74

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 74

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een goed ontbijt is erg belangrijk. De dag beginnen met een stevig ontbijt zorgt ervoor dat u er de rest van de dag tegenaan kunt. Maar als u een glutenvrij dieet heeft, kan het lastig zijn om goede producten te vinden. Brood, crackers, muesli, beschuit. Overal zitten gluten in. En een glutenvrij alternatief vinden is vaak lastig.

Een glutenvrij ontbijt maken is niet moeilijk

Gelukkig weten wij van Le Poole hoe belangrijk het voor u is om een glutenvrij ontbijt te kunnen maken. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment vol met heerlijke, glutenvrije producten die u als ontbijt kunt gebruiken.

Glutenvrije muesli en cornflakes

Bij Le Poole vindt u bijvoorbeeld veel verschillende glutenvrije muesli en cornflakes. Zo verkopen we verschillende, lekkere smaken muesli van MadeGood, Bakery on Main en diverse andere merken. Bijvoorbeeld de glutenvrije muesli met appel, rozijn en walnoot, of de muesli met noten en cranberry.

Bij Le Poole maken we ook onze eigen muesli. We hebben twee varianten: met noten en met vruchten. Onze muesli wordt gemaakt in een glutenvrije omgeving, zodat u er zeker van kunt zijn dat ook onze muesli geheel glutenvrij is.

Ook glutenvrije cornflakes is uitgebreid vertegenwoordigd in onze webshop. Kijk maar eens rond, er is vast een variant die u lekker vindt.

Glutenvrij beschuit en crackers

Ook voor glutenvrij beschuit of glutenvrije crackers zit u goed bij Le Poole. We verkopen glutenvrije producten van bekende producenten als Schär en Valpiform. Een heerlijk beschuitje uit onze glutenvrije bakkerij of een gezonde cracker behoren dus ook gewoon tot de mogelijkheden, ook als u een glutenvrij dieet heeft.

Een glutenvrij ontbijt is dus lang niet zo ingewikkeld als u dacht. Bij Le Poole hebben we voor iedereen een passend product, voor een heerlijk en glutenvrij ontbijt.