Spaghetti

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wie is er niet dol op een lekkere, Italiaanse pasta? Of het nu gaat om een bord met warme spaghetti of een koude pastasalade. Het is een favoriet ingrediënt van vele mensen. Maar wat als u een glutenintolerantie heeft? Dan wilt u pasta natuurlijk het liefst zoveel mogelijk vermijden.

Mensen met een glutenintolerantie kunnen namelijk erg veel klachten krijgen als zij gluten tot zich nemen. Nooit meer pasta eten? Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer nodig. Ook met een glutenintolerantie kunt u met een gerust hart pasta blijven eten. Maar dan wel glutenvrije pasta, natuurlijk.

Verschillende glutenvrije pasta

Tegenwoordig is er veel keuze als het gaat om glutenvrije producten. In de supermarkt vindt u soms al een beperkt aanbod aan glutenvrije pasta. Online is de keuze nog veel groter. Bij Le Poole vindt u een zeer uitgebreid assortiment met glutenvrije pasta. Van bekende merken zoals Schär, Tinkyada (uit Canada), Orgran (uit Australië) en Semper, tot de wat minder bekende merken. Wij verkopen het allemaal.

Soorten glutenvrije pasta

En wees niet bang dat de keuze beperkt blijft tot glutenvrije macaroni of spaghetti. In onze webshop vindt u heel veel verschillende soorten glutenvrije pasta. Natuurlijk verkopen wij spaghetti en macaroni. Deze zijn vaak gemaakt op basis van maismeel en/of rijstmeel.

Maar we hebben ook glutenvrije spaghetti penne gemaakt van rijstmeel en groente (spinazie en rode biet) en pasta gemaakt van maïsbloem en quinoabloem.

Er valt dus heel wat te kiezen als u op zoek bent naar glutenvrije pasta. Kom snel langs en neem een kijkje in onze webshop. Er is altijd een glutenvrije pasta die voldoet aan uw smaak.