Soepen en bouillons

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mensen met coeliakie kunnen niet goed tegen gluten. Als zij toch gluten binnen krijgen, kunnen zij daar erg veel last van ondervinden. Sommige producten, zoals brood, pasta en andere tarweproducten zijn voor de hand liggend om te vermijden. Er zijn echter ook veel producten die gluten bevatten, zonder dat u daar meteen aan denkt. Zo kan er in soep ook gluten voorkomen.

Voor mensen met een intolerantie voor gluten is het daarom erg belangrijk om soep te kopen die glutenvrij is. In de gewone supermarkt verkopen ze heel veel soorten soep. Maar tussen al die soorten soep is het vaak heel lastig om een soep te vinden die glutenvrij is.

Glutenvrije soep van Le Poole

Speciaal voor mensen met een glutenintolerantie vindt u bij Le Poole glutenvrije soep. We verkopen zakjes met glutenvrije soep, waar u alleen wat water bij hoeft te gieten, en blikken kant-en-klare soep.

Ook hebben we soep van onze eigen merk in ons assortiment. Zo hebben we zelf glutenvrije soep in blik gemaakt. Deze is verkrijgbaar in de smaken; groente, kip en tomaat. Naast geblikte soep hebben we ook glutenvrije gedroogde soep van Le Poole. Deze is verkrijgbaar in de smaken groente en tomaat.

Glutenvrije bouillon

Naast glutenvrij soep verkopen we natuurlijk ook glutenvrije bouillon. Ideaal als basis voor uw eigen soepcreaties. U vindt in onze webshop glutenvrije kippenbouillon, groentebouillon en vleesbouillon.

Ook voor mensen met een glutenintolerantie is het dus geen enkel probleem op een glutenvrije soep op tafel te zetten. Met de ruime keuze van Le Poole kunt ook u genieten van een heerlijke soep die honderd procent glutenvrij is.