Macaroni

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er gaat niets boven een bord macaroni met een lekkere tomatensaus. Maar macaroni is gemaakt van tarwe, en bevat daardoor altijd gluten. Mensen met een glutenintolerantie kunnen dus eigenlijk nooit macaroni, spaghetti of andere pasta eten.

Maar gelukkig is dat niet waar. Want er zijn tegenwoordig veel verschillende glutenvrije macaroni en andere pasta te verkrijgen. In de grotere supermarkten en in de biologische winkel vindt u wellicht al wat alternatieven voor een gewone macaroni, maar in de webshop van Le Poole vindt u het meest uitgebreide assortiment voor macaroni die glutenvrij is.

Macaroni kan glutenvrij

De macaroni die glutenvrij is, is dus niet gemaakt van tarwe. Glutenvrije macaroni wordt vaak gemaakt van rijst. Hierdoor is deze macaroni dus bij uitstek geschikt voor mensen die niet goed tegen gluten kunnen.

Een andere manier om glutenvrije macaroni te maken is op basis van rijstmeel en/of maismeel. Ook deze macaroni is dus volledig glutenvrij en daarom veilig om te eten voor mensen met coeliakie.

Meer dan glutenvrije macaroni

In de webshop van Le Poole vindt u naast macaroni die glutenvrij is ook nog veel andere glutenvrije producten voor het maken van een heerlijke, glutenvrije maaltijd. Zo verkopen we ook glutenvrije pasta, soep en zelfs pizzabodems.

Waar het aanbod in gewone winkels vaak beperkt is, heeft u bij Le Poole de keuze uit heel veel glutenvrije producten van verschillende merken. Semper en Tinkyada zijn zomaar wat voorbeelden van bekende merken voor glutenvrije producten. Kom snel langs en bestel vandaag nog uw macaroni die volledig glutenvrij is.