Kant en klaar

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een lekkere pizza, een bord pasta of macaroni is voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend. Maar als u een glutenintolerantie hebt moet u heel voorzichtig zijn met dit soort producten. In pasta’s zitten namelijk gluten en daar kunnen mensen met coeliakie heel veel last van krijgen.

Ook mensen met een glutenintolerantie willen een lekkere, glutenvrije maaltijd op tafel kunnen zetten. In gewone supermarkten is het echter vaak lastig om glutenvrije producten te vinden. En als er al glutenvrije ingrediënten te vinden zijn, is er vaak maar een beperkte keuzemogelijkheid.

Glutenvrije maaltijd op tafel

Bij Le Poole bieden wij u een ruime keuze uit producten voor een glutenvrije maaltijd. Zo verkopen wij glutenvrije macaroni, spaghettivermicelli, pizza's, pizzabodems en glutenvrije soep.

Een glutenvrije maaltijd hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit glutenvrije soepen, van gedroogde tomatensoep tot een blik heerlijke gevulde, glutenvrije groentesoep.

De macaroni’s en andere pasta’s uit ons assortiment zijn vaak gemaakt op basis van boekweit, maismeel of quinoa. Hierdoor kunt u dus een glutenvrije maaltijd koken die net zo lekker is als een gewone pastamaaltijd.

Glutenvrije maaltijd kant-en-klaar

Ook kunt u kiezen voor een kant-en-klare glutenvrije maaltijd. Wel zo makkelijk. Een heerlijke glutenvrije maaltijd met aardappelpuree en ui? Of glutenvrije goulash met rundvlees? Onze glutenvrije maaltijd staat binnen in een handomdraai op tafel.

In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van al onze glutenvrije maaltijden. Van rijst met kip tot varkensvlees met worteltjes. Het zijn allemaal heerlijke kant-en-klare maaltijden en allemaal glutenvrij.

Het koken van een glutenvrije maaltijd is dus zeker mogelijk. In onze webshop vindt u meer dan genoeg variatie om een heerlijk, glutenvrij diner op tafel te zetten.