Maaltijd

Producten 1-12 van 101

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 101

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koken is voor veel mensen een leuke bezigheid. Het creëren van een heerlijke maaltijd, een diner voor een groep vrienden maken. Eten hoort bij onze cultuur. Maar met een intolerantie voor gluten is uit eten gaan of bij vrienden eten soms een stuk lastiger. Mensen weten vaak niet wat u wel of niet mag eten, en u wilt anderen ook niet tot last zijn met een aangepast dieet.

Maar het koken van een glutenvrije maaltijd hoeft helemaal niet lastig te zijn. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel glutenvrije producten verkrijgbaar, zodat u met gemak een glutenvrije maaltijd op tafel kunt zetten die niet van een normale maaltijd te onderscheiden is.

Glutenvrije producten voor een heerlijke maaltijd

Wat dacht u bijvoorbeeld van een bord spaghetti of macaroni? Normaal gesproken zou u dit liever mijden, omdat er gluten zitten in gewone tarwepasta’s. Maar bij Le Poole verkopen we glutenvrije pasta, zodat u een compleet glutenvrije Italiaanse maaltijd kunt serveren of laten maken door vrienden of familie. 

Glutenvrije macaroni en spaghetti wordt meestal gemaakt van boekweit of maïsmeel. Hierdoor zitten er geen gluten in de pasta en kunt u deze gewoon eten, ondanks uw glutenintolerantie. Combineer de pasta met een lekkere, glutenvrije tomatensaus en wat groenten en vlees en u heeft een overheerlijke glutenvrije maaltijd. 

Andere glutenvrije producten

In de webshop van le Poole u naast glutenvrije pasta ook andere ingrediënten voor een maaltijd die glutenvrij is. Wilt u bijvoorbeeld een lekkere dressing of kruidenmix gebruiken, maar bent u bang dat er gluten in zitten? Op onze website vindt u een zeer ruime keuze uit glutenvrije dressings en kruidenmixen, zodat u met een gerust hart kunt koken voor iemand met een glutenintolerantie. 

Ook kunt u bij ons terecht voor glutenvrije pizza en pizza bodems. Maar ook soep is niet altijd glutenvrij. Het zijn geen producten waar u snel aan denkt als u een glutenintolerantie hebt, maar ook in soep kunnen gluten zitten. Krijgt u gasten die niet tegen gluten kunnen? Koop dan onze glutenvrije soep of bouillon, zodat u zeker weet dat iedereen van uw maaltijd kan genieten. 

Een glutenvrije maaltijd is niet ingewikkeld

Zoals u ziet, is het maken van een glutenvrije maaltijd niet ingewikkeld. U moet alleen de juiste producten weten te vinden. In een gewone supermarkt kan dit soms lastig zijn. Koop daarom uw glutenvrije producten bij Le Poole, dan weet u zeker dat u een ruime keus heeft en dat alles wat u koopt écht glutenvrij is.