Snoep

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aardbeikabels, Candy Tree
  Aardbeikabels, Candy Tree, aanbieding tht 28/02/23
  Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 2,59
 2. Aardbeiveters, Candy Tree
  Aardbeiveters, Candy Tree
  € 2,59
 3. Zacht fruit, Elvee
  Zacht fruit, Elvee
  € 2,67
 4. Oud Hollandse mix, Elvee
  Oud Hollandse mix, Elvee
  € 2,59
 5. Salmiaktongen, Elvee,
  Salmiaktongen, Elvee,
  € 2,67
  Niet op voorraad

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welk kind is er niet dol op? Een lekker snoepje op z’n tijd gaat er altijd wel in. Ook bij volwassenen, natuurlijk. Maar in veel snoepjes kunnen gluten voorkomen. Wanneer u, of één van uw kinderen last heeft van een glutenintolerantie, moet u dus goed opletten welk snoep u in huis haalt.

Als het snoep namelijk wel gluten bevat, kan dit leiden tot de nodige lichamelijke ongemakken en pijnklachten veroorzaken. Daarom is het fijn dat er tegenwoordig glutenvrije alternatieven te koop zijn. Helaas zijn deze in de gewone supermarkt vaak lastig of zelfs helemaal niet te vinden. Maar daar brengt Le Poole verandering in.

Glutenvrij snoep van Elvee

In onze webshop vindt u veel glutenvrij snoep. Het bekendste merk voor glutenvrij snoep is Elvee. Uiteraard hebben wij dit merk ook in onze webshop opgenomen. Zo vindt u glutenvrije drop, glutenvrije fruitgums, karamel met drop blokken, nougat, honingdrop en verschillende oud-Hollandse snoepjes. Wat dacht u van de heerlijke, glutenvrije kaneelstokjes of boterwafels? Ook voor mensen met een glutenintolerantie zijn deze lekkere snoepjes nu toegankelijk.

Andere glutenvrije lekkernijen

Naast het bekende glutenvrije snoep, vindt u bij Le Poole ook andere, heerlijke, glutenvrije producten. Zo verkopen we glutenvrije muffins, cake, chocoladerepen en heel veel soorten koekjes.

Dus ook al heeft u, of één van uw familieleden een intolerantie voor gluten, dat bekent niet dat u nooit meer iets lekkers kunt eten. Er zijn tegenwoordig heel veel glutenvrije varianten op het bekende snoep en de populaire snacks te vinden. Dus zo kunt ook u gewoon genieten van een lekker snoepje of een andere traktatie, zonder dat u last krijgt van uw glutenintolerantie.