Chocolade koemelkvrij, notenvrij

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veel mensen zijn dol op chocolade. Gelukkig is veel chocolade glutenvrij, maar er zijn ook repen waar (sporen van) gluten in kunnen zitten. Daarom is het fijn om te weten dat u bij Le Poole glutenvrije chocolade kunt kopen.

Niet alleen glutenvrije chocolade

Behalve dat onze chocolade glutenvrij is, is het voor veel meer mensen met allergieën geschikt. De chocolade die u in ons assortiment vindt, is bijvoorbeeld lactosevrij. Ideaal voor mensen met een lactose-intolerantie. Daarnaast verkopen we chocolade zonder toegevoegde suiker, en repen op basis van rijstmelk.

Verschillende glutenvrije chocolade

In onze webshop vindt u de meest heerlijke, glutenvrije chocolade. Probeer bijvoorbeeld eens de heerlijke chocoladerepen van Bonvita. De repen van Bonvita zijn glutenvrij, lactosevrij én biologisch. Wie lust zo’n reep nou niet? Er zijn verschillende biologische chocoladerepen te koop. Wat dacht u van de witte rijstmelk reep of de pure melkrijst reep met hazelnoot? Allemaal lactose- en glutenvrije chocolade. 

Speciale glutenvrije chocolade

Speciaal voor de feestdagen verkopen we glutenvrije chocolade kerstmannen en paashazen. Zo kunt u ook deze feestelijke dagen gewoon genieten van een lekker stukje chocolade, die zowel glutenvrij als lactosevrij is.

Voor mensen met een glutenintolerantie of een lactose-intolerantie is het vaak lastig om producten te vinden die hun lichaam wel kan verdragen. Bij Le Poole begrijpen we dat. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld met veel populaire producten zoals brood, koekjes en dus ook chocolade. Kijk dus rustig rond op onze website en bestel uw glutenvrije chocolade en andere producten vandaag nog.