Gebak

Producten 13-13 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Puddingbroodjes, le Poole
    Puddingbroodjes, le Poole
    € 4,74
    Niet op voorraad

Producten 13-13 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Iedereen is dol op gebak. Van muffin’s tot moorkoppen en slagroomtaarten. De meeste mensen hoeven gelukkig niet na te denken wanneer ze zo’n lekkernij voor hun neus krijgen, maar als u last hebt van een glutenintolerantie of een glutensensitiviteit is dat wel anders. Wanneer u (per ongeluk) gluten binnenkrijgt, kunt u daar erg veel last van hebben. En dan is een stukje slagroomtaart opeens een stuk minder lekker. 

Glutenvrij taart en gebak

Speciaal voor mensen met een glutenintolerantie verkopen we bij Le Poole glutenvrij gebak en glutenvrije taart. Zo kunt u, ondanks uw intolerantie, toch genieten van een lekker stukje taart. 

Heeft u iets te vieren, maar kunt u zelf niet tegen gluten? Of heeft u bezoek dat niet goed tegen gluten kan? Dan kunt u bij ons heerlijk, glutenvrij gebak vinden. Bij Le Poole verkopen we appeltaart, appelmeisjes en appelrondo’s zonder gluten. Maar ook muffins, bananensoezen, moorkoppen en glutenvrije tompoucen zijn geen enkel probleem. 

Wilt u een glutenvrije verjaardagstaart? Ook dat kan! Wij hebben glutenvrij kwarkgebak en slagroomgebak.

Ons glutenvrij gebak is niet via de webshop te bestellen, maar vindt u bij de verschillende verkooppunten van Le Poole waar wij ook andere producten verkopen die volledig glutenvrij zijn. Op onze website vindt u het assortiment en alle informatie. Komt u er niet uit, maar wilt u wel glutenvrij gebak bestellen? Bel ons gerust, dan helpen wij u graag verder.

Andere glutenvrije producten

Naast ons glutenvrij gebak, vindt u op onze website ook andere glutenvrije producten. Bijvoorbeeld glutenvrije stroopwafels of muffins. Neem dus zeker een kijkje in onze webshop en bestel snel uw heerlijke, glutenvrij gebak of taart.