Brood

Producten 25-36 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-36 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u een glutenintolerantie hebt, is het eten van brood lang niet zo gewoon als het voor de meeste andere mensen is. Speciaal voor mensen met een glutenintolerantie is er glutenvrij brood. In de gewone winkels is het vaak niet zo gemakkelijk te krijgen, maar bij Le Poole hebben wij een ruim assortiment aan glutenvrij brood en andere producten die 100% glutenvrij zijn.

Glutenvrij brood bestellen

Bij Le Poole kunt u terecht voor heerlijk en vers glutenvrij brood. U kunt ons glutenvrij brood bestellen via de website. Elke donderdag wordt ons brood vers naar u verzonden. 

U kunt kiezen uit de volgende, glutenvrije broden: bruin en wit brood, meerzaden brood, rimboebrood, woestijnbrood en rozijnenbrood

Onze broden worden gemaakt met maïszetmeel. Daarnaast worden ze geproduceerd in een glutenvrije omgeving. Hierdoor kunt u er honderd procent zeker van zijn dat er geen gluten zitten in het brood dat u bij Le Poole besteld.

Glutenvrij brood kopen

Naast ons verse, glutenvrij brood kunt u ook glutenvrij brood kopen dat langer houdbaar is. Zo vindt u in onze webshop heerlijk glutenvrij brood van Schnitzer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een biologisch én glutenvrij landbrood, of een biologisch sesambrood? 

Ook van bekende merken kunt u glutenvrij brood kopen. Zo kunt u gesneden glutenvrij brood, rijstbrood en glutenvrij meergranen brood kopen via onze website.

Volop keus uit glutenvrij brood

Er is dus volop keus als u op zoek bent naar glutenvrij brood. Bestel van te voren ons heerlijke verse, glutenvrije brood van eigen fabricaat. Of koop glutenvrij brood dat langer houdbaar is, zodat u altijd glutenvrij brood in huis hebt. Wat u ook wenst, in ons assortiment vindt u vast en zeker een glutenvrij brood dat u lekker vindt.