Crackers en Knackebrod

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wafel crackers met boekweit, Orgran,
  Wafel crackers met boekweit, Orgran, aanbieding tht 07/04/2021
  Aanbiedingsprijs € 0,99 Normale prijs € 3,99
 2. Grissini, Schär
  Grissini, Schär
  € 3,70
 3. Lijnzaad knäckebröd, Semper,
  Lijnzaad knäckebröd, Semper, aanbieding tht 10/02/2021
  Aanbiedingsprijs € 2,99 Normale prijs € 4,11
 4. Haverknackebrood, Semper.
  Haverknackebrood, Semper.
  € 4,17
 5. Vezelverrijkt knackebrood, Semper,
  Vezelverrijkt knackebrood, Semper, aanbieding tht 30/01/21
  Aanbiedingsprijs € 4,49 Normale prijs € 5,15
 6. Knackebrood, Semper
  Knackebrood, Semper
  € 3,86
  Niet op voorraad

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Velen van ons eten het met enige regelmaat; een lekkere cracker. Het kan als ontbijt, lunch of als verantwoord tussendoortje. Maar als u niet goed tegen gluten kunt, is dit een lastig product. In crackers zitten namelijk veel gluten. Door het eten van deze gluten kunt u vervelende darmklachten krijgen die veel pijn kunnen geven. 

Glutenvrije crackers eten

Maar ook mensen met een glutenintolerantie willen natuurlijk een lekkere cracker kunnen eten. In een reguliere supermarkt kan het lastig zijn om glutenvrije crackers te vinden. Veel verder dan het glutenvrije knäckebröd van Wasa komt u waarschijnlijk niet. Daarom verkopen we bij Le Poole diverse glutenvrije crackers.

U kunt kiezen uit boekweit crackers, corn cripsbread, kaascrackers, knäckebröd en gewone crackers. Ook verkopen we heerlijke, krokante biologische crackers met bijzondere smaken. Wat dacht u van glutenvrije crackers gemaakt van tamme kastanjes? Of kokosnoot of ui? Daarnaast hebben we ook crackers met meergranensmaak en knäckebröd met quinoa. 

Glutenvrije crackers zijn geen probleem

Zoals u ziet is er volop keus als u op zoek bent naar glutenvrije crackers. Wanneer u gevoelig bent voor gluten of last hebt van coeliakie, dan zijn er bij Le Poole meer dan genoeg alternatieven te vinden voor de gewone crackers.

Vanaf nu kunt u dus ook heerlijk ontbijten met glutenvrije crackers. U hoeft niet bang te zijn voor vervelende gluten, want wij verkopen uitsluiten crackers die glutenvrij zijn en worden geproduceerd in glutenvrije fabrieken. U kunt dus met een gerust hart een kijkje nemen in onze uitgebreide webshop en vandaag nog uw glutenvrije crackers bestellen.