Beschuit

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een beschuitje is natuurlijk hartstikke lekker. U kunt het eten als ontbijt, als tussendoortje en natuurlijk bij de geboorte van een baby. Maar mensen die niet goed tegen gluten kunnen, kunnen een beschuitje vaak niet verdragen. Zij krijgen onder meer last van hun darmen als ze, al dan niet per ongeluk, gluten binnenkrijgen. 

Glutenvrij beschuit vind je bij Le Poole

Gelukkig is er tegenwoordig ook glutenvrije beschuit te koop. In de gewone supermarkt is dit helaas vaak moeilijk te vinden, maar bij Le Poole kunt u gemakkelijk glutenvrij beschuit bestellen. Ook verkopen we gewoon beschuit en crips rolls. En van Valpiform verkopen we ook heerlijk glutenvrij beschuit op basis van maïszetmeel en aardappelzetmeel.

Ambachtelijk beschuit met muisjes zonder gluten

Ook in onze eigen bakkerij maken we natuurlijk heerlijk beschuit. Ons beschuit wordt gemaakt op basis van maïszetmeel en heeft de vertrouwde, ronde beschuitvorm. Wanneer u graag beschuit met muisjes wilt kunnen eten, maar u en/of mensen die bij u op bezoek komen, hebben last van een glutenintolerantie, dan hebben wij van Le Poole de perfecte oplossing voor u. Wij hebben namelijk ook zowel roze als blauwe muisjes, maar dan zonder gluten. Onze zachte parels zijn uiteraard glutenvrij. Zo kunnen mensen die last hebben van een glutenintolerantie ook meegenieten van deze oer-Nederlandse traditie. Beschuit met muisjes, maar dan honderd procent glutenvrij.

In onze webshop vindt u trouwens nog veel meer glutenvrije producten. Want een glutenintolerantie betekent niet dat u geen vertrouwde producten meer kunt eten. Bij Glutenvrij Le Poole vindt u voor bijna alles een glutenvrij alternatief.