Drank

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Daura bier
    Daura bier
    € 7,95
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Drank die glutenvrij is

Een lekker biertje op het terras of in je eigen tuin. Het lijkt zo normaal, maar als u coeliakie hebt, weet u wel beter. Gluten zitten niet alleen in bekende producten zoals brood, maar in heel veel producten waar de meeste mensen niet over nadenken. Zomaar een biertje drinken, is voor mensen met een glutenallergie dus geen goed idee. Zij kunnen namelijk erg veel last van hun darmen krijgen, als zij een (kleine hoeveelheid) gluten tot zich nemen.

Glutenvrij bier

Voor mensen met een glutenallergie of een gevoeligheid voor gluten is het dus opletten geblazen. Maar ook voor gangbare producten zoals bier, is er een glutenvrije variant te vinden. Kijk snel in onze webshop voor meer drank die glutenvrij is.

Gelukkig is veel drank gewoon glutenvrij. Maar wilt u toch een biertje drinken, dan wel zonder gluten graag! U bent bij Le Poole aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk drank die glutenvrij is. Het bier van Estrella Damm Daura wordt gemaakt van gerstmout, maïs en rijst. Hierdoor is het een honderd procent glutenvrij bier. Dus ook de echte bierliefhebber kan gewoon een biertje blijven drinken, ondanks zijn of haar glutenallergie. 
 
Estrella Damm Daura is een glutenvrij bier dat gemaakt wordt in Spanje. De drank wordt gemaakt in een Damm brouwerij. Deze glutenvrije drank smaakt lekker bij een pasta, maar los drinken kan natuurlijk ook.