Betaalmogelijkheden

Bij Glutenvrij Le Poole kunt u op diverse manieren veilig online betalen. Wij zetten hier de mogelijkheden voor u op een rij:

Bestellen in Nederland

Bestelt u vanuit Nederland? Dan kunt u via iDeal betalen als u een bestelling plaatst in onze webshop of App. Ook kunt u betalen via PayPal en met een bankoverschrijving.  

Bestellen vanuit EU en overige landen

Bestelt u vanuit het buitenland? Dan kunt u via Paypal betalen. Via Paypal is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen.

Als u problemen ondervindt met het betalen, neemt u dan contact op met info@glutenvrij-lepoole.nl of bel naar 0571 271 702. Wij helpen u graag.

Meer informatie over de betaalmogelijkheden

iDeal is een methode waarbij u de bestelling direct en veilig kunt afrekenen met uw eigen bank. Dit kan met desktop en mobiel. Dit is een snelle betaalmogelijkheid. Na betaling keert u terug in onze webshop en is uw betaling geslaagd. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling.

Voor betalingen via PayPal heeft u een account bij Paypal nodig. U heeft hier een rekening waarmee u geld kunt storten en ook ontvangen. Betalen via deze wijze is snel, gemakkelijk en veilig.

Kiest u voor een bankoverschrijving, dan betaalt u vooruit. Zodra uw orderbedrag bij ons op de rekening staat, wordt bij de eerstvolgende verzenddag uw bestelling verzonden.

Meer informatie over betalen kunt u vinden in artikel 6.1 van onze leveringsvoorwaarden.