Bestellen en bezorgen

Online bestellen met een account

Bestellen bij Glutenvrij Le Poole gaat extra makkelijk met een account. Door u te registreren, kunt u in het vervolg snel en eenvoudig bestellen. Log in en reken sneller af, sla meerdere afleveradressen op en volg uw bestelling. Zolang uw bestelling nog niet is verzonden, kunt u wijzigingen doorgeven.

Verzending vers brood

Ons ovenverse glutenvrije brood wordt altijd iedere donderdag naar u verzonden.

Verzending en bezorging in Nederland

Bestellingen boven de € 45,00 bezorgen wij gratis. Als het orderbedrag lager is, berekenen wij € 6,00 verzendkosten. Wij leveren uw bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Ook kunt u een bestelling ophalen bij een afhaallocatie bij u in de buurt. Alleen in Nederland kunt u gebruik maken van een rembourszending.

Verzendkosten buiten Nederland

Voor leveringen naar België rekenen wij € 6,00 verzendkosten. In andere landen in de EU zijn de verzendkosten €18,15 als de pakketten niet zwaarder zijn dan 20 kilogram.

Meer informatie over bestellen en bezorgen

Wij bezorgen geen diepvriesproducten. Als u deze wilt bestellen, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Neem ook voor bestellingen van 20 kilo of meer contact met ons op.

Heeft u vragen over onze producten of de verzending? Wij helpen u graag verder. U kunt uw vraag telefonisch stellen via 0571 271702. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur. U kunt uw vraag ook per mail (info@glutenvrij-lepoole.nl) of contactformulier stellen. We streven ernaar om u binnen een dag van een passend antwoord te voorzien.