Dé telefoon app voor al uw glutenvrije producten

LePoole-AppGlutenvrij boodschappen doen wordt wel heel eenvoudig met de app van Glutenvrij Le Poole. De app is overzichtelijk ingericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om al uw boodschappen te bestellen in onze webshop maar de app zorgt ervoor dat u nu overal en op ieder moment vanaf uw telefoon of tablet snel u glutenvrije producten kunt kopen. Wat zijn de mogelijkheden in de app:

  • bestel het complete assortiment in de app

  • ontdek via de store locator de verkooppunten bij u in de buurt

  • bekijk onze aanbiedingen

  • zoekfunctie, registreren en betalen

Download nu de app in Google Play Store of de App Store en ontdek snel het gemak van online glutenvrij boodschappen doen.

Google play storeApp store

Compleet assortiment

Ons complete assortiment is te bestellen in de app. In de categorie melen/mix staan de glutenvrije bakproducten, paneermeel, melen en cakemixen maar ook alle benodigdheden voor het maken van pizza’s, brood en pannenkoeken. Bent u op zoek naar glutenvrij brood? In onze app bestelt u vers brood. Dit wordt elke donderdag vers naar u verzonden. Ook vindt u houdbaar brood, crackers, knackebrood en beschuit in de broodcategorie. Alles wat u nodig heeft voor het bereiden van een maaltijd is in de app bestelbaar. Maar u kunt er ook koekjes en lekkernijen krijgen. Onder de categorie Diversen vindt u glutenvrije drank en speciale producten voor de feestdagen en superfoods.

Online aanbiedingen

Als u wilt weten wat de aanbiedingen zijn, kijkt u in de categorie aanbiedingen. Hier vindt u heel veel. Bij ieder product staat vermeld tot wanneer de aanbieding geldt. Heeft u rijst, pasta, broodbeleg, muesli of tussendoortjes nodig? Deze producten komt u ook tegen en u bestelt ze voor een aantrekkelijke prijs.

Store locator

Druk op de store locator-button en ontdek de fysieke winkels bij u in de buurt. Zo kunt u altijd kijken of er toevallig een verkooppunt is waar u terecht kunt voor onze heerlijke huismerkproducten. 

Bestelinformatie

Als uw winkelwagentje gevuld is, kunt u eenvoudig nog wijzigingen doorvoeren, producten toevoegen of verwijderen. Wij bezorgen gratis bij bestellingen vanaf €45. Maak gelijk een account aan, dat is handig voor de volgende keer shoppen in de app. Ook is bestellen zonder account mogelijk. Heeft u een vraag ? Wij helpen u graag. Bel naar 0571-271702 of stuur een mailtje naar info@glutenvrij-lepoole.nl.